Ryktet: Krigare dubbla svängningar läckt på ström – Hearthstone

Det verkar som om Death Knight-versionen av Hearthstones Warrior-hjälte kommer att kunna dubbla vapen, om en kommentar från Jeffrey ‘Trump’ Shih i går kväll är något att gå med.

Kommentaren gjordes på gårdagens ström, under en diskussion om Warriors kommande kort Forge of Souls. Denna två Mana-förtrollning drar två vapen från ditt däck och lägger till dem i din hand.

[When the] Warrior Death Knight kommer ut och du kan dubbelt fungera som din passiv, det kommer att bli stark, säger han innan han erkänner Twitch-chattens kommentarer om nyheterna om det speciella hjältekortet som en läcka. Hoppsan …

Här är det relevanta klippet i sin helhet:

Legendary Hero-kort är nya kort som tillåter var och en av Hearthstones nio hjältar att anta en Undead-version av sig själva, komplett med en ny hjältekraft (eller i det här fallet vad som verkar vara en passiv förmåga). Du kan läsa om alla andra Undead-hjältar i vår Frozen Throne-guide om du vill få fart på resten.

Knights of the Frozen Throne är Hearthstones sjätte expansion och släpps torsdagen den 10 augusti i USA. Utgivningsdatum för Storbritannien och Europa har ännu inte bekräftats, men utvidgningarna startar vanligtvis dagen därpå.

Relaterade Artiklar

Back to top button