Rush Warrior däcklistguide – Scholomance Academy – Hearthstone (augusti 2020)

Vår Rush Warrior-däcklistguide innehåller den bästa Scholomance Academy-däcklistan för säsong 77 av Hearthstone (augusti 2020). Vår Rush Warrior-guide innehåller också Mulligan-råd, kortkombinationer och strategitips.

Rush Warrior kanske gör comeback i Scholomance Academy tack vare en massa nya leksaker som Warrior-klassen har fått. Den mest spännande är Playmaker, vilket kan ge dig en löjlig mängd Rush-värde.

Om nyckelordet har gått förbi dig kan Rush-kort attackera andra hantlangare på vändningen de spelas in, men inte fiendens hjälte. Det ger Rush Warrior-spelaren en enorm mängd initiativ, särskilt i det tidiga spelet, men utan att skapa den typ av balansproblem som historiskt har associerats med Charge. Det räcker med att säga att du borde ha många svar på din motståndares spel i varje steg i spelet.

I den här senaste uppdateringen av vår Rush Warrior-guide har vi markerat den bästa däcklistan för arketypen just nu. Vi har också detaljerade strategiråd och Mulligan-tips efter det, följt av en uppdelning av alla stora kombinationer som detta däck innehåller. Alla aspekter av den här guiden kommer att utökas ytterligare under de kommande månaderna!


Rush Warrior-däcklista och strategi

Här är en experimentell version av Rush Warrior att testa vid denna tidpunkt i Scholomance Academy. Om däcket ser mer spel kommer vi att förfina listan ytterligare, men detta bör få en bra start:

KrigareNeutral
2 x Sky Raider2 x Southsea Deckhand
1 x uppgradering!2 x Blazing Battlemage
2 x fängslade Gan’arg2 x Bloodsail Raider
2 x Heroic Strike2 x Southsea Captain
1 x Fiery War Axe2 x Dread Corsair
1 x Ancharrr2 x Steeldancer
2 x Mortal Strike1 x skärklass
2 x Kor’kron Elite1 x läkare Krastinov
2 x Arcanite Reaper1 x kapten Greenskin

Välj och kopiera den långa ID-strängen nedan och skapa sedan ett kort i Hearthstone för att exportera detta kort till ditt spel.

Däckimport-ID: AAECAQcG3q0D360D6LADvrkDkdADqtIDDByQA9QEn6ED9agD3KkDpLYDq7YDwLkDnLsD4swD3c0DAA ==

Allmän strategi

Rush Warrior är ett minion tungt däck som förlitar sig på spel i högt tempo för att utjämna små fördelar jämfört med sina motståndare under ett spel.

Tidigt spel: Du kommer att leta efter att etablera en bräda närvaro med dina tidiga spelminions så snart som möjligt. Rusty Skipper kan vara en solid aktivator för Shield of Honor, och Corsair Cache drar din Ancharrr, vilket ger dina snygga Rush-minions och Pirates en chans att komma ut från ditt däck. Om du spelar en Bomb Wrangler med en Rusty Skipper ombord får du några Boom Bots.

Mitt spel: Dina mid-cost-minions är bra för att hålla kontrollen över brädet, eftersom många av dem kommer att ha Rush och kan attackera omedelbart. Playmaker är enormt här, eftersom det fördubblar ditt Rush-värde. Att till exempel slå ut en rastlös mamma ger dig en enorm skada ombord.

Sen match: När du väl har en styrelse närvaro bör du sikta på att börja gå ansikte, både med dina minions och dina vapen. Läkare Krastinov är utmärkt för att polera upp din Ancharrr och Livewire Lance, och du kan utrusta dessa vapen på nytt med Hoard Pillager.

Kom ihåg att dina Lackeys som genereras av Livewire Lance kan potentiellt försegla saker också.

Aggro motståndare

Dessa tips ger dig en fördel jämfört med de aggro-motståndare du möter:

1. Med din armé av Rush-hantlangare borde du kunna hålla deras sida av styrelsen fri utan alltför mycket problem. 2. Däcket har inget effektområde, så du kommer bara att kunna döda fiender med Rush och dina vapen. 3. Det är klokt att ta mer av en kontrollmetod tidigt i spelet. Om du kan svälta dem från resurser bör din stora styrelsens närvaro överväldiga deras betydligt.

Kontrollera motståndare

Tänk på följande råd när du står inför kontrolldäck:

1. Utan hårda borttagningar i däcket är det svårt för dig att ta itu med enstaka stora hantlangare. Ibland är det värt att svänga in med flera mindre hantlangare för att hantera hotet, eller så kan det vara bättre att försöka tävla motståndaren istället. 2. Som sagt, Restless Mummy är en utmärkt hantlangare att använda för att byta upp till starkare varelser, eftersom hon får en bonus tre attacker den vändning hon går in på slagfältet. 3. Förplikt dig inte för mycket till en styrelse. Kontrollfiender kommer att ha AOE-effekter för att utplåna alla dina hantlangare, och du måste bygga om. Håll resurser i handen för att göra detta. 4. Även om du hamnar efter kan Rush minions få dig tillbaka till spelet snabbare än du förväntar dig.

Rush Warrior Mulligan guide

Med Rush Warrior letar du efter dina effektiva tidiga spelminions under Mulligan-scenen.

1. Ancharrr: Stor kortdragning, solid vapenskada. 2. Rusty Skipper: Aktiverar självskadessynergier snyggt tidigt, vilket möjligen ger dig en billig Bloodboil Brute. 3. Atletikstudier: Ger dig chansen att upptäcka en Rush-vän som du väljer för att hantera det aktuella styrelsestatusen eller förbereda dig för senare.

Rush Warrior-tips, kombinationer och synergier

För att kunna extrahera allt värde som erbjuds av Rush Warrior måste du vara bekant med alla kombinationer som driver den. Här är en fullständig uppdelning av de största interaktionerna som du behöver vara medveten om när du styr detta däck.

– Om du har några pirater kvar i ditt däck, kommer Ancharrr att ta en av dem och knäppa den i din hand.

– När Playmaker aktiveras på Restless Mummy, kommer han fortfarande att återfödas. Det betyder att du får upp till 12 skador på Rush om du dödar båda och återupplivar dem.

– Skummande Berserker får en extra poäng av Attack varje gång en vänlig minion skadar. Kort som Blood Razor kan användas för att öka denna karaktär snyggt.

– Armorsmith stärker upp dina rustningsreserver när dina underhuggare skadas och kombinerar utmärkt med Risky Skipper och Bomb Wrangler.

– Bloodsworn Mercenary kan kalla en kopia av alla skadade hantlangare, och du kan enkelt skada dig själv med Risky Skipper.

– I en nypa, Deathwing, Mad Aspect kan fungera som en styrelse klar.

– Kor’kron Elite har laddning, så kom ihåg det när du beräknar dödlig.

Relaterade Artiklar

Back to top button