Roku tillkĂ€nnager “Roku TV Ready” och 15 Roku TV-mĂ€rken

Roku tillkÀnnager

Roku har beslutat att göra det lĂ€ttare att ansluta ljudutrustning till sina TV-apparater genom att starta programmet “Roku TV Ready”. Det har ocksĂ„ registrerat 15 TV-mĂ€rken för att börja sĂ€lja Roku TV-apparater.

Som TechCrunch rapporterar har Roku arbetat hÄrt för att expandera bortom strömmande lÄdor. Först introducerade företaget Roku TV-apparater, sedan beslutade det att introducera bÄde en soundbar och en subwoofer. Nu gör företaget det lÀttare för konsumenterna att anvÀnda ljudutrustning med sina TV-apparater genom ett nytt program som heter Roku TV Ready.

Om en produkt bÀr Roku TV Ready-etiketten kan konsumenterna vara sÀkra pÄ att enheten har testats och certifierats för att fungera med en Roku TV. Anslut bara enheten och den kÀnns igen av TV: n och installationen ska ske automatiskt. Som en extra bonus kan du komma Ät ljudinstÀllningarna via en fjÀrrkontroll.

Hittills har bÄde TCL Nordamerika och Sound United anmÀlt sig till programmet. Sound United Àr sÀrskilt viktigt eftersom det Àr moderbolaget för Denon, Polk Audio, Marantz, Definitive Technology och Classé, sÄ förhoppningsvis fÄr alla dessa mÀrken av ljudenheter certifiering.

Det finns ocksÄ en mycket större chans att konsumenter köper en Roku TV 2020. Det beror pÄ att Roku registrerade 15 TV-mÀrken för att börja erbjuda Roku TV-hÄrdvara spridd över Kanada, Mexiko, USA och Storbritannien. VarumÀrkena inkluderar ATVIO, Element, Hisense, Hitachi, InFocus, JVC, Magnavox, onn., Philips, Polaroid, RCA, Sanyo, TCL och Westinghouse.

Att köpa en Roku-TV lÄser upp Ätkomst till Roku Sök för att upptÀcka nya saker att titta pÄ, privat lyssnande som gör att hörlurar anslutna till en mobil enhet kan strömma ljud genom Roku-appen, och beroende pÄ modell, erbjuder HDR, Dolby Vision och Dolby Atmos, och full -array lokal skÀrmdÀmpning. Om du anvÀnder Alexa- eller Google Assistant-enheter Àr det ocksÄ möjligt att styra flera Roku-enheter med din röst.