Roku lanserar Apple TV App redo att streama Apple TV +

Roku lanserar Apple TV App redo att streama Apple TV +

Om du har en riktigt gammal Roku-enhet som behöver bytas ut för att se till att Netflix fortsÀtter att fungera, finns det nu ytterligare ett incitament att uppgradera din streamingenhet. Roku meddelade just tillgÀngligheten av en Apple TV-app. Med den kan Roku-enheter strömma Apple TV +.

Apple TV + lanseras den 1 november, men det betyder inte att Apple TV-appen Àr vÀrdelös pÄ Roku-enheter just nu. Det Àr redan möjligt att komma Ät ett iTunes-videobibliotek, prenumerera pÄ Apple TV-kanaler och hyra över 100 000 filmer och TV-program via appen. DÀrefter, den 1 november, kommer Apple TV + att visas som ett alternativ tillsammans med standardprovningen pÄ sju dagar. Du kan naturligtvis gÄ ut och köpa Emmy Magazine i tre mÄnaders fri tillgÄng.

Scott Rosenberg, Senior Vice President och General Manager för Platform Business, Roku kommenterade: “Med Apple TV-appen som kommer till Roku kommer vĂ„ra kunder att njuta av ett Ă€nnu bredare utbud av spĂ€nnande underhĂ„llning, inklusive den efterlĂ€ngtade Apple TV + -tjĂ€nsten … Roku Ă€r en vĂ€rdefull partner för innehĂ„llsleverantörer som vill nĂ„ en stor och engagerad publik, och vi ser fram emot att ge detta nya alternativ till Roku-anvĂ€ndare. “

Alla med en Roku-enhet som fortfarande stöds kan installera Apple TV-appen gratis, men för att fÄ tillgÄng till innehÄll krÀvs ett Apple-ID och lösenord. NÀr Apple TV + startar kommer det att finnas tillgÀngligt via Roku-enheter i USA, Argentina, Kanada, Chile, Colombia, Costa Rica, El Salvador, Frankrike, Guatemala, Honduras, Mexiko, Nicaragua, Panama, Peru, Irland, och Storbritannien.

Om du Ànnu inte Àger en strömmande ruta eller vill uppgradera uppdaterade Roku nyligen den hÄrdvara som den erbjuder med fyra tillgÀngliga enheter. Du kan hÀmta en för sÄ lite som 29,99 dollar, eller ta premiumvÀgen, spendera 100 dollar pÄ en Roku Ultra och lÄsa upp 4K-streaming med HDR-stöd.