Rogue vill lära unga Fortnite-spelare hur man går proffs

Bild via Epic Games

Rogue och Find Your Grind samarbetar för att starta Junior Rogue, ett nytt program som syftar till att lära unga Fortnite spelare hur de kan bli nästa stora spelare eller streamer.

Junior Rogue är endast öppen för personer under 18 år och kommer att börja den 8 oktober. Programmet kommer att vara värd varje vecka online-seminarier som erbjuder direkt mentorskap från professionella spelare som Benjamin “DrLupo” Lupo om hur man får en potentiell karriär inom esports-scenen.

Vi är oerhört stolta över att presentera vårt @findyourgrind Junior Rogue-program som kommer att ge unga #Fortnite-spelare mentorskap och inlärningsmöjligheter från några av spelets främsta påverkare som @DrLupoOnTwitch!

Ansök nu: https://t.co/DiWHh42YJQ#JuniorRogue pic.twitter.com/rwrtIz4MVm

– Junior Rogue (@JuniorRogueGG) 18 september 2018

Spelare som vill gå med kan registrera sig på Find Your Grind webbplats, där deltagare får ett stipendium på $ 500, resekostnader för framtida evenemang, Rogue Junior-varor och en massa olika verktyg och grafik som kan användas för att skapa sociala medier och strömmande konton .

Find Your Grind har en historia av att hjälpa unga människor att hitta en karriär inom e-sport. I februari tillkännagav organisationen en massiv stipendiefond på $ 450 000 per år som syftar till att bana väg för tonåringar i USA att komma in i esportsindustrin i någon egenskap, oavsett deras utbildningsnivå eller esportkompetens. Partnerskapet var i samarbete med ReKTGlobal, Rogues moderbolag.

Den som strömmar eller spelar under Junior Rogue-bannern kommer också att marknadsföras av Rogue-organisationen. Schemat kan ses som en möjlighet att hitta nästa bästa spelare och boost Fortnite’s gräsrotsplats.

H / T EsportsObserver

Relaterade Artiklar

Back to top button