Rockstar erbjuder GTA: San Andreas gratis med Games Launcher

Rockstar Games har den här veckan lanserat en ny spelstartare för PC-spelare, och för att uppmuntra fler nedladdningar erbjuder den ett gratis spel under en begränsad tid.

Rockstar Games Launcher är en gratis mjukvara som skapats för att samla alla dina Rockstar-spel på ett ställe i Windows. Det spelar ingen roll var du köpte spelen från, vare sig det är fysiska kopior eller digitala nedladdningar, startprogrammet kommer att upptäcka varje spel på ditt system och erbjuda ett snabbt sätt att starta dem.

Utöver det lovar Rockstar automatiska uppdateringar, moln sparar för varje titel och naturligtvis möjligheten att köpa fler Rockstar-titlar direkt från startprogrammet. För närvarande stöds bara några Rockstar-spel, med de som inte inkluderar Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Grand Theft Auto 2, Grand Theft Auto, Max Payne, Max Payne 2: The Fall of Max Payne, Manhunt och Midnight Club 2.

Om du behöver ett extra incitament för att locka en nedladdning, vad sägs om ett gratis spel? Under en begränsad tid kommer Rockstar att ge dig en gratis kopia av Grand Theft Auto: San Andreas på PC när du har startprogrammet igång på ditt system. San Andreas kostar för närvarande $ 15 på Steam, så det är en trevlig freebie om du inte redan äger spelet.

Genom att erbjuda en launcher har Rockstar möjlighet att få direkt tillgång till spelare, vilket kommer att vara till stor nytta nästa gång det förbereder sig för att starta ett nytt spel, samtidigt som det erbjuder ett enkelt sätt att sälja direkt till kunder.

Relaterade Artiklar

Back to top button