Rockstar erbjuder GTA: San Andreas gratis med Games Launcher

Rockstar erbjuder GTA: San Andreas gratis med Games Launcher

Rockstar Games har den hÀr veckan lanserat en ny spelstartare för PC-spelare, och för att uppmuntra fler nedladdningar erbjuder den ett gratis spel under en begrÀnsad tid.

Rockstar Games Launcher Àr en gratis mjukvara som skapats för att samla alla dina Rockstar-spel pÄ ett stÀlle i Windows. Det spelar ingen roll var du köpte spelen frÄn, vare sig det Àr fysiska kopior eller digitala nedladdningar, startprogrammet kommer att upptÀcka varje spel pÄ ditt system och erbjuda ett snabbt sÀtt att starta dem.

Utöver det lovar Rockstar automatiska uppdateringar, moln sparar för varje titel och naturligtvis möjligheten att köpa fler Rockstar-titlar direkt frÄn startprogrammet. För nÀrvarande stöds bara nÄgra Rockstar-spel, med de som inte inkluderar Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Grand Theft Auto 2, Grand Theft Auto, Max Payne, Max Payne 2: The Fall of Max Payne, Manhunt och Midnight Club 2.

Om du behöver ett extra incitament för att locka en nedladdning, vad sÀgs om ett gratis spel? Under en begrÀnsad tid kommer Rockstar att ge dig en gratis kopia av Grand Theft Auto: San Andreas pÄ PC nÀr du har startprogrammet igÄng pÄ ditt system. San Andreas kostar för nÀrvarande $ 15 pÄ Steam, sÄ det Àr en trevlig freebie om du inte redan Àger spelet.

Genom att erbjuda en launcher har Rockstar möjlighet att fÄ direkt tillgÄng till spelare, vilket kommer att vara till stor nytta nÀsta gÄng det förbereder sig för att starta ett nytt spel, samtidigt som det erbjuder ett enkelt sÀtt att sÀlja direkt till kunder.