Rings helt nya videodörrklocka kostar $ 100

Amazon-ägda Ring lanserar en uppdaterad version av sin första videodörrklocka komplett med ett antal uppgraderingar av välkomstfunktioner samtidigt som de behåller en prispunkt på 99,99 USD.

Som Engadget rapporterar uppgraderar den helt nya Ring Video Doorbell (2nd Gen) videoupplösningen från 720p ot 1080p och lovar att erbjuda förbättrad mörkerseende, rörelsedetektering, sekretesszoner och ljudintegritet. Det är möjligt att koppla in dörrklockan med befintliga ledningar för att hålla det uppladdningsbara batteriet påfyllt. För en extra kostnad på 49 $ finns det dock en solcellsladdarram som sitter runt dörrklockan.

Dörrklockan tar uppenbarligen bara fem minuter att installera och erbjuder en 155 graders horisontell och 90 graders vertikal synfält, med videostreaming av en 2,4 GHz Wi-Fi-anslutning. Om du vill spela in video krävs en Ring Protect-prenumeration. Det kostar $ 30 per år ($ 3 / månad) för Basic-planen efter en 30-dagars gratis provperiod, men lagrar videor i upp till 60 dagar från en enhet. Det finns också Ring-appen, som låter dig styra en eller flera enheter, justera rörelseinställningar eller använda Live View för att strömma från kameran när som helst. Det är också möjligt att ansluta dörrklockan till Alexa för “handsfree-övervakning och bekvämlighet”

Amazon är planerad att leverera den nya Ring Video Doorbell den 3 juni, men du kan förbeställa den nu. Det största valet du måste göra är vilken färg du ska beställa (Satin Nickel eller Venetian Bronze). Om du vill ha solcelleladdartillbehöret, förvänta dig att vänta en extra månad, eftersom det inte blir tillgängligt förrän i juli.

Ring är verkligen inte det mest betrodda varumärket på marknaden för videodörrklockor. Tillbaka i december förra året var Ring tvungen att utfärda lösenordsåterställningar efter att användarinloggningar hittades online. Sedan i januari kritiserades Ring-appen för att skicka användardata till tredje part. Slutligen, i februari, gjordes tvåfaktorautentisering obligatorisk för att förhindra kontokapning.

Relaterade Artiklar

Back to top button