Rendering av den kommande LG V60 ThinQ saknas. Smarttelefonen kan debutera nÀsta mÄnad

LG_G8X
LG G8X ThinQ

Vi vet redan att LG arbetar pÄ sin nya smartphone, som kommer med stöd för Dual Screen-tillbehöret, ett 5.000 mAh batteri och 4 bakre kameror. Men vi lÀr oss för nÀrvarande mer viktig information, den hÀr gÄngen om design.

Som webben skriver Gizmochina, det hÀr Àr den allra första titt pÄ den nya enheten. Enligt renderingen ser det ut som att LG V60 ThinQ-skÀrmen kommer att vara hemma för slÀpp utskÀrning med en selfie-kamera. Vi kan ocksÄ mÀrka en hel del tunna ramar.

KĂ€lla: AndroidHeadlines

PÄ vÀnster sida finns volymkontrollknappar samt en knapp för Googla nu. Huvudknappen verkar vara pÄ motsatt kant. Det syns dock inte pÄ renderingen.

4 kameror och 5000 mAh batteri

LG V60 ThinQ bör vara utrustad med fyra horisontellt anordnade kameror. Batteriet förvÀntas ge kapacitet 5.000 mAh och stöd för snabb laddning. JÀmfört med LG V50S ThinQ, som bara erbjuder ett 4000 mAh batteri, skulle detta vara en betydande förbÀttring.

KĂ€lla: FoneArena

Han kan göra sin debut i mars

Vi kan ocksÄ mÀrka en lÄsskÀrm som visar datumet 24 februari. Det var denna dag som anlÀggningen ursprungligen var planerad att debutera, men eftersom företaget sÄ smÄningom avbröt sitt deltagande i MWC-mÀssan, som senare avbröts, mÄste förestÀllningen skjutas upp till ett nytt datum.

Men tillverkaren har Ànnu inte berÀttat för oss. Det förvÀntas dock att LG V60 ThinQ skulle kunna introduceras nÄgon gÄng nÀsta mÄnad, dvs. i mars.