Reliance Jio genomsnittliga nedladdningshastighet fördubblades i januari till 17,42 mbps: TRAI

Reliance Jio, Jio nedladdningshastigheter, Jio 4G-hastighet, nedladdningshastighet Vodafone, Jio Prime, Airtel 4G-hastighet, nedladdningshastighet Idé, 4G-hastighet Jio, Jio nätverkshastigheter, Jio Rs 99-medlemskap, Jio Prime hur man registrerar sig, MyJio-appen, smartphones, teknik, teknik nyheter Enligt uppgifter från TRAI fördubblades den genomsnittliga topphämtningshastigheten på Reliance Jio-nätverket till 17,42 megabit per sekund i slutet av januari.

Reliance Industries ordförande Mukesh Ambani sa att Jios tjänster har passerat 100 miljoner mark på 170 dagar och att Jio-kunder konsumerade upp till 100 GB data i januari 2017. Nu enligt uppgifter från Telecom Regulatory Authority of India (TRAI), den genomsnittliga toppen nedladdningshastigheten på Reliance Jio-nätverket mer än fördubblades till 17,42 megabit per sekund i slutet av januari.

Nedladdningshastigheter på Jio nådde 17,42 mbps i januari jämfört med 8,34 mbps i slutet av december. “Med den här hastigheten kan en användare ladda ner en film på mindre än tre minuter”, påpekar en PTI-rapport. Reliance Jio är ett av de snabbast växande nätverken i Indien. Jio tillkännagav sitt Prime-medlemskapsprogram i februari, där användare kan dra nytta av Jios 4G-datatjänster till en abonnemangsavgift på Rs 99 som gäller i ett år.

Titta på alla våra videor från Express Technology

TRAI: s data avslöjar vidare att Idea tog den andra positionen med nedladdningshastigheter som steg från 6,6 mbps i slutet av december till 8,53 mbps i januari. Hämtningshastigheterna på andra nätverk som Airtel, Vodafone och BSNL sjönk dock i januari jämfört med slutet av december. Medan Airtels nedladdningshastighet i slutet av december var 8,42 mbps sjönk den något till 8,15 mbps i januari.

Nedladdningshastigheten på Vodafone- och BSNL-nätverk i januari var 6,13 mbps respektive 2,89 mbps. Nedladdningshastigheterna för de två nätverken i slutet av december var 6,8 Mbps respektive 3,16 Mbps. Den genomsnittliga nedladdningshastigheten i Tata Docomo-nätverket i januari var 2,3 Mbps.

“Trai samlar in och beräknar hastigheten på mobildata från prenumeranter över hela landet med hjälp av MySpeed-applikationen i realtid”, säger PTI-rapporten.

Med PTI-ingångar

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button