Reliance Jio-flygdata och samtalsplaner börjar vid Rs 499: Hur man använder

jio i flygdata, jio i flygtjänster, jio i flygsamtalsplaner, jio i flyguppfyllningspris, jio i flygserviceplan, akash ambani, jio i flygserviceanvändning

Reliance Jio har meddelat flygdata för Jio PostpaidPlus-användare i samarbete med Panasonic Avionics Corporation dotterbolag. För närvarande är den här tjänsten vettig för dem som reser ofta utomlands och inte vill vara kopplade under flygningens varaktighet. Hittills kommer denna tjänst endast att gälla på internationella flygningar. Men när tjänsten är tillgänglig i Indien kommer Jio Postpaid Plus-användare också att få tillgång till den på inrikesflyg.

Det finns tre Jio-flygpaket tillgängliga för tillfället som gäller i en dag oavsett flygtiden. Enligt Rs 499-planen får användaren 250 MB data med 100 minuters utgående samtal och 100 SMS. Rs 699-planen kommer att erbjuda ytterligare 250 MB data jämfört med den tidigare planen och alla andra komponenter förblir desamma. Enligt Rs 999-planen får användaren 1 GB data och allt annat är detsamma som de andra två planerna.

Jio-direktör Akash Ambani sa, ”JioPostpaid Plus för med sig branschdefinierande och högkvalitativ användarupplevelse, och genom vårt partnerskap med AeroMobile kommer vi nu att erbjuda roamingtjänster i flyg till ett attraktivt pris. Vi är glada över att kunna erbjuda den här nya tjänsten till våra kunder, som kommer att kunna njuta av sömlös, högkvalitativ och säker roaming på 20 000 fot, vilket gör att alla JioPostpaid Plus-användare alltid är anslutna. ”

Enligt Reliance Jio kommer tjänsten att vara tillgänglig för användning när flygningen når 20 000 fot eller högre vilket innebär att användarna måste följa samma protokoll som tidigare under start och landning. När flygningen når den optimala höjden kan användaren slå på sin smartphone, stänga av flygplansläget och den kommer automatiskt att ansluta till AeroMobile-nätverket, namnet kan skilja sig från enhet till enhet.

Men om enheten inte ansluts automatiskt måste användaren göra det manuellt genom att gå in i telefoninställningarna och sedan välja “operatör”. Användaren måste också se till att dataroaming är aktiverat för att kunna använda datatjänster under flygningen. Användarna får ett välkomstmeddelande och annan lämplig information efter lyckad anslutning.

Listan över flygbolag som denna tjänst kommer att vara giltig i är: Aer Lingus, Air Serbia, Alitalia, Asiana Airlines, Biman Bangladesh Airlines, Cathay Pacific, Egypt Air, Emirates, Etihad Airways, Euro wings, EVA Air, Kuwait Airways, Lufthansa, Malaysia Flygbolag, Malindo Air, SAS Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, SWISS, TAP Air Portugal, Turkish Airlines, Uzbekistan Airways och Virgin Atlantic.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button