Redo att rocka? Sju saker att göra för OnePlus Music Festival

New Delhi | 12 november 2019 11:42:09

OnePlus Music Festival: den 16 november kommer Mumbai och faktiskt Indien rocka som Katy Perry och Dua Lipa tar scenen.

Det är mindre än en vecka kvar för den kanske största musikaliska händelsen i sitt slag vid indiska stränder – OnePlus Music Festival. 16 november kommer Mumbai och faktiskt Indien rocka som Katy Perry och Dua Lipa ta scenen. Det är något som ingen musikälskare har råd att missa. Och om du planerar att vara där också, här är sju saker som vi verkligen tycker att du behöver kryssa på din “att göra” -lista för festivalen.

Gå och hämta dina biljetter

Ja, vi vet att detta kommer direkt från “duhland”, men du måste vara på festivalen för att kunna uppleva det. Vilket innebär att få biljetter till det. Biljetter finns tillgängliga online från Rs 3000 i kategorier som börjar från brons, går upp till silver och guld och hela vägen till Super Fan, vilket ger dig speciella varor och till och med en pre-show backstage-turné. Välj vist.

Gör ditt gäng redo

Musik handlar om gemenskap. Så tänk inte ens att gå till OnePlus Music Festival på egen hand. Kom i öronen (och om det behövs, ansikten) på dina släktingar, vänner och kollegor och se till att det inte bara är du vars värld är rockad när sådana som Katy Perry och Dua Lipa tar scenen.

… och gör dig redo själv

Har ditt gäng på plats? Tja, få dig själv att titta på ditt bästa också. När allt kommer omkring skulle du inte vilja försvinna bland tusentals fans i arenan, eller hur? Så gräva dig djupt i din garderob för att se som bäst. Och om din befintliga garderob inte räcker, gå vidare och köp några nya kläder. Du har tid och hej, den här typen av händelser händer bara en gång under livet!

Lampor, OnePlus-kameror, Action

Det kommer att bli massor av action och energi på festivalen, både på och utanför scenen. Och vilket bättre sätt att fånga det än att använda de fantastiska kamerorna på OnePlus-enheterna. I synnerhet kommer OnePlus 7-serien med fantastiska 48 megapixelsensorer som kan fånga detaljer och färg i all sin glans, ultrabreda kameror för att säkerställa att du fångar hela det musikaliska landskapet, och har också OIS för att se till att dina videor kommer ut helt stabila och på sitt bländande bästa. Så ja, kom ihåg att få din OnePlus med – det är den enda kameran du behöver – för några fantastiska minnen.

Läs upp (och lyssna upp) på stjärnorna i showen

Festivalen kommer att se några av de största namnen i musikvärlden uppträda på scenen. Det är en rimlig chans att du skulle ha hört talas om bland andra Katy Perry och Dua Lipa och Indiens egen Amit (Dev D) Trivedi och Ritviz. Men det finns inget bättre än att göra ett snabbt besök eller två på Internet för att ta reda på mer om dem och vad deras mest populära nummer är. Du får en bättre uppfattning om vad du kan förvänta dig. Tänk på, vi slår vad om att du fortfarande kommer att bli förvånad.

Skapa en spellista för att sjunga med

Att läsa upp om dem som ska uppträda är bara första steget, och att lyssna på deras bästa arbete är det andra. Nu kommer den tredje – ta alla spåren och lägg dem i en spellista. Lyssna på dem när du åker till arenan, helst på OnePlus Bullets Wireless 2-hörlurar som ger fantastiskt ljud och bra batteritid (lätt att se dig genom en dag eller tunga lyssningar). Och när numren spelas högt, gå vidare och sjung med. Det är ju en musikfestival.

Var där för turnéerna före festen

Det finns mer i OnePlus Music Festival än själva musikfestivalen. Faktum är att spänningen och kul börjar långt innan det. Pre-Party Tours för festivalen startade i slutet av augusti själv och byggde upp fart för den musikaliska höjdpunkten som festivalen lovar att vara. Kontrollera scheman och bli en del av festen!

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button