Redmi Note 10-serien kan presenteras för oss den här månaden

Redmi 9

Redmi har länge förväntats introducera sin nya serie Not 10-smartphones någon gång under andra halvåret i år. Denna information är nu delvis bekräftad och förtydligad av Wang Teng från Redmi, utifrån hans senaste bidrag till det kinesiska sociala nätverket Weibo.

Som servern skriver Gizchina, särskilt i artikeln är följande: “Det är dags att köpa nya kläder och __.” Baserat på denna enda mening har det spekulerats i att Redmi Note 10-serien kommer att visas för oss före den populära kinesiska shoppingfestivalen 11.11. (eller dubbel 11). Naturligtvis kommer det att äga rum den 11 november.

Källa: Weibo (via Gizchina)

Det vore ganska logiskt om de nya smartphonesna redan introducerades på festivaldagen, som fokuserar på shopping och försäljning. Så de kan visa oss den här månaden eller i början av november.

Serien förväntas bestå av två modeller som för närvarande även kallas Ganguin och Ganguin Pro. Därför är det mycket troligt att enheterna kommer att introduceras som Redmi Note 10 och Redmi Note 10 Pro.

Vad kommer utrustningen att erbjuda?

När det gäller Note 10-utrustningen förväntar vi oss att det finns en chipset Snapdragon 750G från Qualcomm och ett batteri med kapacitet 4.820 mAh. En mer kraftfull variant kan enligt uppgift driva processorn Dimension 820 från MediaTek.

Tyvärr är mer inte känt om de kommande nyheterna. Eftersom de kan införas under de kommande veckorna är det dock mycket möjligt att vi kommer att se mer information inom en snar framtid.

Slutligen måste vi betona att ovannämnda utrustningsinformation för närvarande endast läcks ut, så vi rekommenderar att du tar den med minst en liten marginal.

Relaterade Artiklar

Back to top button