Redmi Note 10-serien kan presenteras för oss den hÀr mÄnaden

Redmi Note 10-serien kan presenteras för oss den hÀr mÄnaden
Redmi 9

Redmi har lÀnge förvÀntats introducera sin nya serie Not 10-smartphones nÄgon gÄng under andra halvÄret i Är. Denna information Àr nu delvis bekrÀftad och förtydligad av Wang Teng frÄn Redmi, utifrÄn hans senaste bidrag till det kinesiska sociala nÀtverket Weibo.

Som servern skriver Gizchina, sĂ€rskilt i artikeln Ă€r följande: “Det Ă€r dags att köpa nya klĂ€der och __.” Baserat pĂ„ denna enda mening har det spekulerats i att Redmi Note 10-serien kommer att visas för oss före den populĂ€ra kinesiska shoppingfestivalen 11.11. (eller dubbel 11). Naturligtvis kommer det att Ă€ga rum den 11 november.

KĂ€lla: Weibo (via Gizchina)

Det vore ganska logiskt om de nya smartphonesna redan introducerades pÄ festivaldagen, som fokuserar pÄ shopping och försÀljning. SÄ de kan visa oss den hÀr mÄnaden eller i början av november.

Serien förvÀntas bestÄ av tvÄ modeller som för nÀrvarande Àven kallas Ganguin och Ganguin Pro. DÀrför Àr det mycket troligt att enheterna kommer att introduceras som Redmi Note 10 och Redmi Note 10 Pro.

Vad kommer utrustningen att erbjuda?

NÀr det gÀller Note 10-utrustningen förvÀntar vi oss att det finns en chipset Snapdragon 750G frÄn Qualcomm och ett batteri med kapacitet 4.820 mAh. En mer kraftfull variant kan enligt uppgift driva processorn Dimension 820 frÄn MediaTek.

TyvÀrr Àr mer inte kÀnt om de kommande nyheterna. Eftersom de kan införas under de kommande veckorna Àr det dock mycket möjligt att vi kommer att se mer information inom en snar framtid.

Slutligen mÄste vi betona att ovannÀmnda utrustningsinformation för nÀrvarande endast lÀcks ut, sÄ vi rekommenderar att du tar den med minst en liten marginal.