Reddit to Ditch ‘Creepy’ Anonym Follower Counts, Name Names

Reddit to Ditch 'Creepy' Anonym Follower Counts, Name Names

Reddit förbereder sig för att avskaffa en funktion som vissa tror underlÀttar förföljelse och trakasserier: anonyma följare.

Webbplatsen för sociala medier kommer snart att berÀtta vilka anvÀndare som följer ditt konto. För nÀrvarande kan du bara se hur mÄnga följare du har, inte deras specifika anvÀndarhandtag.

“Vi samlar mycket feedback frĂ„n er alla, och ett tema vi har hört konsekvent frĂ„n anvĂ€ndare Ă€r att mĂ„nga av er vill ha mer synlighet nĂ€r anvĂ€ndare följer er”, sĂ€ger Reddit produktchef Mayank Jain.

Reddit-följare

“För nĂ€rvarande kan alla anvĂ€ndare följa alla andra anvĂ€ndare, och det hĂ€nder anonymt,” förklarade Jain. “Till exempel har jag 84 följare. Jag har ingen aning om vem de Ă€r och jag tycker att det Ă€r lite lĂ€skigt. Med denna transparens kan jag veta om det Ă€r mĂ€nniskor jag har interagerat med tidigare pĂ„ Reddit.”

Din följarelista kan endast visas för dig – inte av nĂ„gon annan.

“Om du Ă€r nĂ„gon som följer andra anvĂ€ndare, vĂ€nligen ta en sekund för att undersöka din prenumerations- / följelista och se till att du Ă€r bekvĂ€m med att dessa anvĂ€ndare Ă€r medvetna om att du följer dem”, skrev Jain i tillkĂ€nnagivandet.

ÄndĂ„ har vissa anvĂ€ndare ringt pĂ„ forumwebbplatsen för att göra mer för att stoppa trakasserier online. Detta inkluderar att lĂ€gga till ett verktyg för att blockera online-troll i bulk, och ett alternativ för att göra ett anvĂ€ndarkonto oföljbart. “Att ha anhĂ€ngare, sĂ€rskilt anonymt, skapar bara ett perfekt tillfĂ€lle för förföljelse och trakasserier”, skrev en anvĂ€ndare som svar pĂ„ tillkĂ€nnagivandet. Det finns inte heller nĂ„got som hindrar nĂ„gon frĂ„n att skapa ett falskt konto för att följa och fortsĂ€tta att trakassera Reddit-anvĂ€ndare.

I trĂ„den försökte Jain ta itu med nĂ„gra av problemen. “Vi har uppdateringar av blockeringsfunktionen planerad, men inga detaljer att meddela Ă€nnu”, skrev han.

Andra anvĂ€ndare Ă€r oroliga Reddit flyttar frĂ„n sina rötter som ett forum som erbjuder mer anonymitet över typiska sociala nĂ€tverkssajter. “Reddit Ă€r ett samhĂ€lle, inte ett socialt media. LĂ€mna det sĂ„. Om jag vill vara pĂ„ ett socialt media gĂ„r jag till Instagram”, skrev en person.

Ändringen börjar trĂ€da i kraft den 29 augusti och börjar först med nya följer pĂ„ webbplatsen. Din fullstĂ€ndiga lista över följare kommer att finnas tillgĂ€nglig om tre mĂ„nader. För att se ditt följarekonto mĂ„ste du anvĂ€nda det nya Reddit-grĂ€nssnittet.