Reboot Van kommer till Fortnite för att återuppliva spelare i v8.30-uppdateringen nästa vecka

Bild via Epic Games

Epic Games har bekräftat att Reboot Vans kommer att läggas till Fortnite: Battle Royale i uppdateringen v8.30 nästa vecka. Företaget meddelade tillägget i en Dev Update som publicerades idag på sin YouTube-kanal.

Reboot Van låter spelare i Duos, Trios och Squads-lägen återuppliva allierade som redan har eliminerats från matchen. För att göra det måste en av deras lagkamrater plocka upp ett omstartkort som spelare som elimineras släpper nära området där de togs ner. Alla allierade kan sedan använda en Reboot Van för att få sina lagkamrater att reagera.

Reboot Vans kommer att spridas runt Fortnite ön i de viktigaste sevärdheterna. När de väl är aktiverade visar de en enorm ljusstråle på himlen som varnar spelare för att någon har aktiverat en skåpbil. Spelare som reagerar dyker upp direkt på skåpbilen en efter en, om fler än en spelare tas tillbaka till matchen.

Efter att en spelare har använt en Reboot Van blir den inte tillgänglig under en kort tidsperiod för laddning. Den aktiveras sedan igen.

Det är oklart just nu om spelare som svarar på skåpbilen behåller något från sitt lager.

Reboot Van hade redan retats in Fortnite officiella turneringar, trots att spelare inte kan använda den i någon utsträckning under sina matcher. Epic har ännu inte avslöjat om Reboot Vans kommer att finnas tillgängligt i Duos Arena och tävlingar.

Relaterade Artiklar

Back to top button