Realme VD: ” Engagerat för att få mer produktion, jobb till Indien ”

realme, realme india, realme made in indien, realme nyheter Madhav Sheth, VD Realme India, sa att 100 procent av Realme-smartphones tillverkas i Indien (Bild: Realme)

Realme India vd Madhav Sheth upprepade sitt företags engagemang gentemot programmet Make in India och sa att de arbetar för att tillverka fler och fler produkter i olika kategorier lokalt. “Vi kommer att tillverka TV-apparater lokalt, med SMT-monteringslinjer som är den viktigaste och viktigaste delen när det gäller TV-tillverkning”, berättade Seth till indianexpress.com och tillade hur 100 procent av Realme-smartphones redan tillverkas i Indien.

Medan pandemilåset har försenat planerna, säger Sheth att Realme är engagerat “för att få mer produktion och jobb till Indien” under den svåra tiden. Realme planerar också att investera en komplett produktionslinje i Indien inklusive en avancerad SMT-monteringslinje. ”Vi kommer också att stärka vår lokaliseringsstyrka. Vi har redan bidragit med mer än 7500 direktjobb i vår tillverkningsanläggning i Greater Noida, och vi siktar på att utöka vår personalstyrka till över 10 000 vid årsskiftet, säger Sheth.

Under tiden uppmuntrar företaget också fler leverantörer och partners att öppna lokala fabriker i Indien och bidra mer till landets ekonomi. “Det är också så vi anpassar vårt åtagande som” Realme for Every Indian “, tillade han.

Låsningen har varit utmanande för företaget som fortfarande står inför konsekvenserna av försörjningskedjan. Sheth sa att det finns en uppfriskad efterfrågan på marknaden nu men eftersom försörjningskedjorna störs just nu är det svårt att koppla in det här. ”Det är fortfarande tidigt att kommentera att den ökade efterfrågan har hjälpt till att återhämta den försäljning som vi förlorat under de senaste två månaderna. På grund av störningar i leveranskedjan är det utmanande för oss att möta den fulla efterfrågan på marknaden för närvarande. Men vi har bibehållit en YOY-tillväxt 100% under första kvartalet och vi förväntar oss fortfarande samma under kommande kvartal, säger han.

Realme smart TV lanserad Realme lanserade nyligen 32-tums och 43-tums smart-TV i Indien. (Bild: Realme)

Realme lanserade nyligen två smarta TV-apparater i Indien och Sheth hävdar att över 15 000 enheter har sålts på knappt tio minuter under den första försäljningen i Indien den 2 juni. ”Det är en milstolpe med tanke på att vi är en ny aktör i TV-branschen och en ny aktör, ” han sa. Företaget planerar att införa en 55-tums TV under de kommande månaderna, men har inte planer på att utveckla ett operativsystem för Realme TV.

Sheth har bekräftat att Realme planerar att ta in avancerade smartklockor och trådlösa hörlurar snart i Indien tillsammans med andra tillbehör som laddare i bilen, bagageutrymmen, smarta hem-prylar etc.

Förlänga sitt åtagande att göra i Indien Realme kommer snart att börja tillverka några av AIOT-produkterna i Indien och strävar efter att öka den lokala arbetskraften till 15 000 till 2020. Företaget planerar också att öka distributionskanalerna i Indien, särskilt i Tier 4 och Tier 5-städer. , för att täcka 35 000+ mobilbutiker. I slutet av detta år har Realme planer på att ta med sig 5000+ marknadsförare ombord och har också åtagit sig att investera i deras utbildning och andra aspekter som butiksmärkning och massmarknadsföring.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button