Realme på IFA 2020: Realme Narzo 20-serien, 55-tums smart-TV bekräftad

Det är för första gången som Realme deltar på IFA, Europas största tekniska show. Vid evenemanget tillkännagav Realme den andra upplagan av Narzo-serien aka Narzo 20-serien. För att komma ihåg introducerade Realme Narzo-serien tidigare i år med lanseringen av Narzo 10-smartphones. Tillkännagivande av Narzo 20-serien sa företaget att telefonen under serien kommer att erbjuda kraftfull prestanda.

Realme Narzo 10 och 10A lanserades i landet mitt i låset. Företaget sa att Narzo-serien är “anpassad för dem som bryr sig mest om prestanda, särskilt onlineanvändare som älskar att spela spel.” Narzo 10-serien debuterade med MediaTek Helio G70 och Helio G80-processor. Från och med nu finns det inga detaljer om specifikationerna för Realme Narzo 20-serien.

Läs också | Realme Narzo 10 recension

Vid IFA 2020-evenemanget avslöjade Realme detaljer om alla sina smartphoneserier samt AIoT-produkter. Företaget sa att Realme C-serien är inriktad på att erbjuda en stor skärm och batteri, medan nummerserien kommer att erbjuda blixtladdning och bra kamerainställning och trendsättande design. Det senaste tillskottet i serien är Realme 7 och 7 Pro som lanserades i Indien tidigare denna vecka.

Företaget sa vidare att Realme V-serien fokuserar på att lösa problem med låg batterinivå under 5G-eran med blixtladdning och ett stort batteri. Realme X-serien är å andra sidan fokuserad på att erbjuda lättare och tunnare 5G-flaggskepp med kraftfull prestanda.

Läs också | Realme TV 43-tums smart-TV

Relame har meddelat att de ska lansera över 50 AIoT-produkter 2020 och 100 år 2021. Företaget meddelade också att Realme under första kvartalet 2020 kommer att lansera den första 55-tums TV med bred färgskala, trådlös och TWS ANC-hörlurar byggd på ANC-teknik, mitten och avancerade smartphones, och smart kamera och smart lampa.

För att komma ihåg har Realme tidigare lanserat 32-tums och 43-tums Realme TV-varianter i Indien. Företaget har ännu inte avslöjat lanseringstidslinjen för 55-tums Realme Smart TV. Realme TV 55-tums levereras med 108 procent NTSC, ultra-HD-upplösning med HDR-stöd. Det förväntas levereras med programvaran Android TV 9 Pie.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna

Relaterade Artiklar

Back to top button