Realme lanserar C12- och C15-smartphones med 6000 mAh-batteri i Indien

Realme lanserar C12- och C15-smartphones med 6000 mAh-batteri i Indien

Som lovat har Realme lanserat C12 och C15 budget smartphones i Indien. BÄda smartphones har en liknande form som den för C11 som den lanserades redan i juli. BÄda modellerna finns i nyanser av Power Blue och Power Silver.

Batteri:

Den största USP av bÄde C12- och C15-smartphones rÄkar vara de massiva 6000 mAh-batterierna som de kommer med och stöds av ett Super Power Saving-lÀge som lovar att strÀcka saker lite lÀngre.

En annan cool aspekt med bÄda telefonerna Àr att de bÄda stöder omvÀnd laddning. Detta gör att du kan ladda andra enheter, i vilket fall telefoner fungerar som en slags kraftbank. Under tiden kommer C15 med en 18 W snabbladdare medan C12 fÄr en 10 W laddare.

Display, processor, lagring och minne:

Det andra vanliga med telefonerna Ă€r att de bĂ„da har en 6,5-tums HD + -skĂ€rm med 20: 9-bildförhĂ„llande. Vidare Ă€r det MediaTek Helio G35-processorn som driver bĂ„da telefonerna och kör ColorOS 7 baserat pĂ„ Android 10. BĂ„da telefonerna har en ‘Geometric Gradient’ -finish pĂ„ baksidan.

Med C15 har du 3 GB + 32 GB och 4 GB + 64 GB modeller som Àr prissatta Rs. 9,999 och Rs. 10.999 respektive. C12, Ä andra sidan, finns i en enda 3 GB + 32 GB-konfiguration och Àr prissatt till Rs. 8 999: e vanligaste En bakre fingeravtryckssensor fungerar som den primÀra autentiseringsfunktionen, men det finns ocksÄ en ansiktslÄsningsfunktion.

Kamera:

Saker Àr dock lite annorlunda nÀr det gÀller bildfunktionerna hos bÄda telefonerna. För C15 levereras en fyrkamerainstÀllning pÄ baksidan bestÄende av en 13 MP vidvinkelobjektiv, en 8 MP ultravidvinkelobjektiv tillsammans med ett 2 MP B & W-objektiv och ett 2 MP retroobjektiv. För selfies har telefonen en 8 MP front shooter som Àr placerad i det frÀmre hacket.

C12 Àr nÄgot mindre kapabel med en bakre kamerakonfiguration med tre linser. Det inkluderar en 13 MP primÀrlins, en 2 MP B & W-lins tillsammans med ytterligare en 2 MP-lins för makrobilder. För selfies fÄr du en 5 MP front shooter inrymd i det frÀmre hacket.

Real Buds Classic:

Under tiden tog Realme ocksÄ chansen att lansera en ny trÄdbunden hörlur med namnet Realme Buds Classic. Den största USP av den nya hörlurarna rÄkar vara dess 14,2 mm stora basdrivrutin och levereras med en mikrofon och in-line knappkontroller. Hörlurarna Àr prissatta Rs. 399. FÀrgalternativen inkluderar vitt och svart.

TillgÀnglighet:

BÄda telefonerna kommer att vara tillgÀngliga frÄn Flipkart och Realme.com. C12 kommer dock att vara den första som gÄr ur kvarteret, med försÀljningen frÄn och med augusti. 24 medan C15 kommer att finnas tillgÀnglig frÄn och med augusti. 27, frÄn klockan 12 vid bÄda tillfÀllena. Offline tillgÀnglig för C12 och C15 börjar augusti. 31 och sept. 3 respektive.

Med Buds Classic börjar försÀljningen augusti. 24, 12 och framÄt frÄn Amazon.in och Realme.com