Realme lanserar 43 ″ & amp; 55 ″ LED-TV tillsammans med en Soundbar [Exclusive Leaks]

Realme retade sina SmartTV-lanseringsplaner förra månaden, medan produkterna skulle lanseras i slutet av april. Den nuvarande låsning på grund av COVID-19 innebär att skjuta upp lanseringarna minst en månad.

Nu hör vi från våra källor att lanseringen bör förväntas mot slutet av andra kvartalet. Tillsammans med detta får vi veta att varumärket vill lansera bara modeller för närvarande, en 43 och en 55-tums modell med andra storlekar att följa snart. Dessa kommer att köra den senaste versionen av AndroidTV i sin kärna med en lätt hud på toppen.

Detta kan vara en gaffelversion av RealmeOS som drivs till de senaste Realme-smarttelefonmodellerna. TV: n drivs av Amlogic-chips. Tillsammans med TV: n kommer varumärket också att lansera en soundbar. Medan internt är det två modeller som man tittar på, en med en extern subwoofer och utan den. Vår källa berättar att en fristående soundbar har mer sannolikt kommer att vara den slutliga produkten.

Enligt designritningarna som vi fick kommer soundbaren att vara 32 tum lång och komplettera 43-tums TV-modellen. Knapparna placeras på sidorna medan portarna finns på baksidan. För att underlätta användningen kommer Realme att leverera en basfjärrkontroll med volym- och ingångsknapparna. Den planerade ljudeffekten kan vara cirka 40 W enligt källans indikation.

Vi skulle höra mer om produkterna när lanseringen närmar sig, för priser och mer info, besök vår partner för den här berättelsen 247Techie.

Relaterade Artiklar

Back to top button