Realme 7 oktober-evenemang: Realme 7i, 55-tums SLED-TV och fler produkter att lansera

Realme, Realme AIoT lanseringsevenemang, Realme-evenemang, Realme lanseringsevenemang, Realme SLED TV, Realme Buds Wireless Pro, Realme Buds Air Pro, Realme Smart TV SLED 4K, Realme 7i, Realme 7i-pris, Realme 7i lanseringsdatum, Realme 7i-specifikationer

Realme kommer att lansera sin nya uppsättning enheter och smarttelefoner i sitt AloT-lanseringsevenemang som planeras äga rum den 7 oktober kl. 12.30 i Indien. Enligt sidan som gick live på Realme-webbplatsen är det kinesiska teknikföretaget redo att lansera Realme 7i tillsammans med Rrealme Buds Wireless Pro och Realme Buds Air Pro vid evenemanget. Förutom allt detta förväntas företaget också lansera sin nya Smart TV SLED 4K. Företaget ryktas också om att lansera en ny powerbank, elektrisk tandborste och Realme Watch S Pro. Här är en lista över allt vi vet hittills om allt Realme kommer att lansera vid sitt Leap to Next Gen-evenemang.

Realme 7i

Realme 7i förväntas levereras med Android 10 som drivs av 8 GB RAM och 128 GB internt lagringsutrymme. Telefonen drivs av en Qualcomm Snapdragon 662-processor och kommer att ha en 6,5-tums HD + -skärm med en 90Hz uppdateringsfrekvens. Förutom det kommer telefonen med en bakre fyrkamerainstallation med 64MP primär kamera, 8MP ultrabred sensor, 2MP monokrom lins och en 2MP fjärde sensor. Dessutom kommer det att finnas en 16MP selfie-kamera på framsidan. Enheten kommer att stödjas av ett 5.000 mAh batteri med stöd för 18W snabbladdning.

Realme Buds Air Pro

Realme Buds Air Pro kommer med en aktiv brusreduceringsfunktion på upp till 35 dB medan den har en super låg latens på 94 millisekunder. Med 10 mm drivrutiner kommer knopparna att ha en kraftfull bas. De kan ladda 100 procent på en timme och kan fungera i nästan 25 timmar totalt. De kommer också med IPX4-vattenresistenscertifiering.

Poco X3 vs Realme 7 Pro: Vilket är bättre under 20 000 Rs?

Realme Buds Wireless Pro

Realme har också bekräftat att dess Buds Wireless Pro kommer att levereras med funktionen för en aktiv brusreducering upp till 35dB medan den kommer att drivas av Sony LDAC-teknik, högupplöst ljud och Bluetooth v5.0. Dessutom kommer hörlurarna med 13,6 mm drivrutiner som kommer att vara 21% större och mer effektiva än tidigare generationer. Tillsammans med snabbkoppling och snabb ihopparningsfunktion kan trådlösa hörlurar enkelt laddas upp till 100 procent på 1,5 timmar och kan fungera i 16 timmar med ett aktiverat ANC-alternativ.

Realme Smart TV SLED 4K

Huvudattraktionen för lanseringsevenemanget utropas till att vara Realme Smart TV SLED 4K, som enligt en tipster Ishan Agarwal kommer att prissättas till Rs. 69,999. 55-tums smart-TV kommer med Realmes SLED-teknik som utvecklats med John Rooymans, som rapporterats av Prylar360. Dessutom avslöjade tipster vidare att modellen heter ‘RMV2001 SLED TV 55’ och kommer att ha certifiering med lågt blått ljus tillsammans med levande färgskala.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button