Readers ‘Choice Awards 2019: VPN-tjänster

Du vet redan vad en VPN-tjänst (virtual private network) är och varför du behöver en, även hemma, och alla som följer branschen vet att vissa VPN kan vara mycket mer pålitliga än andra. Vi litar på PCMag-läsare, som hjälpte till att betygsätta de övergripande bästa VPN: erna de använder dagligen. Resultaten överensstämmer med vad vi har sett tidigare, liksom i våra egna tester.

VINNARE: VPN-TJÄNSTER

Readers Choice 2010 AwardReaders ‘Choice 2010 AwardPrivat Internetanslutning
Vi har bara betygsatt VPN två gånger i Readers ‘Choice, men båda gånger Privat Internetanslutning—Som också är en av våra redaktörers val-VPN-tjänster – har kommit ut på toppen. Läsare berömmer särskilt dess användarvänlighet och enkla installation. Bunnsäker tillförlitlighet skadar inte heller, särskilt med mjukvara som är så viktig.

En tjänst som Privat Internetanslutning kan vara nära eftersom vi kan komma till en VPN-rockstjärna. Tjänsten, till skillnad från många andra, erbjuder inte en gratis version – men det hindrar inte användare från att betygsätta den som den bästa i de flesta större kategorier.

Till exempel, förutom att betygsättas högst i våra två viktigaste rankningar (total tillfredsställelse på 8.9 och sannolikhet att rekommenderas vid 9.1), är det också på toppen för tillförlitlighet (koppling till ExpressVPN vid 9.0) och pålitlighet (koppling till NordVPN vid 9.0) . I de kategorier där privat internetåtkomst inte är tippity-toppen är det aldrig långt efter.

Det enda undantaget är i värde, där KeepSolid VPN Unlimited tjänar 9,4, en hel halvpoängs ledning; Privat tillgång till internet har fortfarande en mer än respektabel andraplats värderingspoäng på 8,9 (knuten till Nord igen).

ExpressVPN är också en enastående produkt; det ligger bara en tiondels poäng efter privat internetåtkomst, totalt sett 8,8. ExpressVPN är på topp i installation (bunden med Nord på 9.4), tillförlitlighet (9.0), användarvänlighet (9.3), teknisk support (8.7), enhetsprestanda (8.9) och enhetens internethastighet (8.6).

Tredje andra platsen är NordVPN, som bara lyckades vara på topp i kategorier där den knyts till andra: installation, värde, användarvänlighet och pålitlighet. Läsarna tog inte så mycket som våra analytiker som tilldelade NordVPN en perfekt 5/5 stjärnor tidigare i år; 2018 var det också en av våra bästa produkter för året. Chansen är med någon av dessa tre bästa VPN-enheter att du kommer att känna dig ganska säker och säker.

Andra framträdanden inkluderar KeepSolids imponerande 9,4 poäng för intjänat värde – 99,99 dollar ger dig tre års tjänst (cirka 2,78 dollar per månad) för fem enheter; betala $ 200 för livstidservice.

Längst ner i förpackningen är det största namnet på listan: Symantecs Norton Secure VPN. Det tar upp baksidan i nästan alla kategorier. Ett par VPN-tjänster som gjorde klippningen förra året som TunnelBear, ett PCMag Editors Choice och PureVPN fick inte tillräckligt med svar för att göra det i år.

Redaktörens anmärkning: IPVanish ägs av j2 Global, moderbolaget till PCMags utgivare, Ziff Davis.

Relaterad berättelseSe alla våra VPN-undersökningsresultat.

Du kan vinna $ 350 att spendera på Amazon.com!
Registrera dig för e-postlistan What’s New Now
att få inbjudningar till framtida utlottningslotterier.

Relaterade Artiklar

Back to top button