Readers ‘Choice Awards 2019: Skrivare

Readers 'Choice Awards 2019: Skrivare

Spinal Tap skulle vara stolt: bror har gĂ„tt till 11. För elfte Ă„ret i rad vinner Brother PCMag Readers ‘Choice Award för hemskrivare. Precis som förra Ă„ret var konkurrensen inte ens nĂ€ra.

VINNARE: SKRIVARE

Readers Choice 2010 AwardReaders ‘Choice 2010 Awardbror
Brother har vunnit PCMag Readers ‘Choice Award för skrivare varje Ă„r sedan 2009. Oavsett vilken typ av skrivare du letar efter, levererar inget annat mĂ€rke övergripande tillfredsstĂ€llelse som Brother, sĂ€ger lĂ€sarna. Det Ă€r skrivarens varumĂ€rke som du alltid bör tĂ€nka pĂ„ först nĂ€r du skaffar en skrivare, eftersom du sannolikt kommer att hĂ„lla den kvar lĂ€nge.

Enligt marknadsundersökningsföretaget Statista Àr det genomsnittliga priset för en skrivare $ 122,31, nÀstan samma som för fem Är sedan. DÀremot har bÀrbara datorer samtidigt ökat nÀstan 12 procent och smartphones med hela 52 procent.

Naturligtvis Àr den totala kostnaden för en skrivare inte bara det initiala priset för sjÀlva enheten. En stor del av kostnaden ligger i förbrukningsvaror: blÀck för blÀckstrÄleskrivare och toners och trummor för lasrar och andra sidskrivare. Vissa tillverkare hanterar detta genom att sÀnka kostnaden för förbrukningsvaror och öka kapaciteten, men 28 procent av vÄra respondenter anvÀnder frÀmst blÀck- och tonerkassetter frÄn tredje part för att hÄlla nere kostnaderna.

Mer Àn en femtedel av vÄra respondenter (22 procent) har haft skrivare i mer Àn fyra Är. SÄ lÀnge din tillverkare fortsÀtter att uppdatera drivrutiner och firmware sÄ att skrivaren fungerar med de senaste systemen, bör du ha samma framgÄng, förutsatt att du vÀljer vÀl. Enligt PCMag-lÀsare finns det egentligen bara ett val.

bror hade den högsta totala tillfredsstÀllelsen av nÄgot skrivarmÀrke (8,9 av 10) för alla typer av skrivare. Samsung, vars skrivare sÀljs av HP i dessa dagar, hade den nÀst högsta totala tillfredsstÀllelsen, nÀstan en halv poÀng efter (8,5). Brothers betyg för sannolikhet att rekommendera (9.0), ett mycket viktigt mÄtt pÄ tillfredsstÀllelse, var nÀstan en hel punkt före sina nÀrmaste konkurrenter, Samsung och Kanon (8,2 för bÄda).

Förutom att betygsÀtta skrivare pÄ olika kriterier fick respondenterna möjlighet att beskriva sina erfarenheter med sina egna ord. HÀr Àr nÄgra kommentarer som kÀnnetecknade de flesta feedback vi fick för Brother:

FÄ mÀnniskor Àr nöjda med hur mycket de betalar för blÀck frÄn skrivarens tillverkare, men Brothers betyg för nöjdhet med kostnaden för tillverkarens blÀck (6,5) var mer Àn en poÀng före alla andra som fick poÀng. MÄnga respondenter vÀljer att anvÀnda blÀck och toner frÄn tredje part för att hÄlla kostnaderna nere.

I nÀstan alla fall var nöjdheten med kvaliteten pÄ dokument och foton som skrivs ut med tillverkarens blÀck högre Àn tillfredsstÀllelsen med utmatningen frÄn förbrukningsvaror frÄn tredje part. Detta uppvÀgs dock av tillfredsstÀllelse med kostnaden, som var 8,8 för blÀck frÄn tredje part jÀmfört med endast 6,5 för tillverkare. Kort sagt: njut av priset pÄ ditt blÀck frÄn tredje part, men förvÀnta dig inte att utskrifterna ser lika bra ut.

Den vanligaste typen av skrivare bland de tillfrÄgade var allt-i-ett-fÀrg (AIO) -skrivare, Àven kÀnda som multifunktionsskrivare. Dessa skrivare inkluderar skannrar och kan göra kopior och i vissa fall skicka fax (eftersom det fortfarande Àr en sak). Brothers övergripande tillfredsstÀllelse för blÀckstrÄleskrivare AIO var 8,7; den enda leverantören över 8,0. Brother AIO: s tillförlitlighetsgrad pÄ 9,0 lÄg lÄngt före tÀvlingen, liksom dess 8,8-poÀng för sannolikheten att rekommenderas.

Brother hade ocksĂ„ den högsta totala tillfredsstĂ€llelsen i kategorin svartvita laserskrivare (9.1), men HP var strax efter (9.0). Brothers AIO-monolaser fick 8,9. De flesta laserskrivare utmĂ€rker sig vid utskrift av text, men HP-lasrar rankades bĂ€st till 9,4. Å andra sidan var HP: s betyg för tillfredsstĂ€llelse med pappershantering endast 8,1, lĂ„ngt efter siffrorna som Brother fick för sina monolaserskrivare respektive monolaser-AIO.

I AIO-skrivarkategorin för fÀrglaser (som inkluderar andra tekniker för utskrift av fÀrgsidor som fast blÀck) fick Brothers maskiner det bÀsta betyget för total tillfredsstÀllelse (9.0) och sannolikheten att rekommendera (9.3). Om du behöver en allt-i-ett-enhet var det en tydlig vinnare över HP som endast fick betyg 8,2 för total tillfredsstÀllelse och 8,4 för sannolikheten att rekommendera. HP Àr vÀrt en titt, om du inte behöver en fÀrglaser som ocksÄ kan skanna och kopiera. Dess vanliga fÀrglaserskrivare klarade sig bÀttre nÀr det gÀller total tillfredsstÀllelse (8.7).

Relaterad berÀttelseSe alla vÄra undersökningsresultat för skrivare.

Du kan vinna $ 350 att spendera pÄ Amazon.com!
Registrera dig för e-postlistan What’s New Now
att fÄ inbjudningar för framtida tÀvlingar.