Readers ‘Choice Awards 2019: Hemsäkerhetssystem, kameror

FBI-statistik berättar att egendomsbrott och våldsamma attacker håller på att minska, men det betyder inte att brott inte finns. Enligt en Gallup-undersökning om brott i Amerika känner de flesta att det finns mer brott nu än förra året. Vill du känna dig säkrare? Hemsäkerhetssystem och videoövervakning kan hjälpa till. Dessutom kan de varna dig för andra problem i och runt ditt hem, till exempel brand och vattenskador.

Om du har hållit på med att köpa dessa system på grund av kostnaden för installation och långvariga övervakningskontrakt, vet du att de flesta av våra respondenter har vänt sig till DIY-system, särskilt i denna smarta hemmet. Endast 37 procent av hemsäkerhetssystemen och 13 procent av kamerorna var professionellt installerade. Det finns verkligen värde i att ha experthjälp, men åtminstone har du alternativ för att få ett system som passar inom din budget och dina behov.

(Förutom dessa system kanske du vill ha ett smart lås och en videodörrklocka. Dessa behandlades kort i vår senaste smarta hemundersökning.)

Hemsäkerhetssystem 2019

Readers Choice 2010 AwardReaders ‘Choice 2010 AwardSimpliSafe
SimpliSafe, en pionjär inom DIY hemskydd, vinner vårt Readers ‘Choice Award för andra året i rad. Enligt enkätsvarare uppnår SimpliSafe sitt mål att tillhandahålla prisvärd och enkel att installera säkerhet.

SimpliSafe revolutionerade hemsäkerhetsmarknaden för ett decennium sedan när den visade att konsumenterna själva kunde installera ett system för att skydda sina hem. Inte överraskande resonanserar det tillvägagångssättet med PCMag-läsare. För andra året i rad vinner SimpliSafe vårt Readers ‘Choice Award. (Förra året var det första året i denna kategori.)

En respondent sa om sitt SimpliSafe-system, “Det var super lätt att installera och fungerar felfritt. Du kan inte be om mer än det.” Denna kommentar upprepades av flera andra, som också citerade utmärkt support- och övervakningstjänst. (SimpliSafe kräver inte att du registrerar dig för övervakning, men 86 procent av de svarande sa att de använder sin övervakningstjänst.)

SimpliSafe fick högsta betyg i vår undersökning på nästan alla mått. Betyget för total tillfredsställelse var 8,8 på en skala från noll (extremt missnöjd) till 10 (extremt nöjd), samma poäng som företaget fick förra året. Sannolikheten att rekommendera var också densamma som 2018 kl 9.0. SimpliSafe hade flera andra betyg på 9,0 eller bättre, inklusive tillfredsställelse med installation (9.1), fönster- och dörrsensorer (9.0), strömavbrottsskydd (9.4) och med smartphone- och surfplattkontroll (9.0).

2018 var ett händelserikt år för Ringa. Det köptes av Amazon och expanderade bortom videodörrklockor till hemsäkerhet. Ring hade inte tillräckligt med respondenter för att inkluderas i förra årets resultat men i år gick det bra, men inte helt upp till SimpliSafes standarder. Ring rankades högt tillfredsställt med kostnaden för övervakning och fick 9,1 poäng jämfört med SimpliSafes 8,5. Ring debiterar $ 10 per månad eller $ 100 per år för övervakning jämfört med SimpliSafes planer, som sträcker sig från $ 15 till $ 25 per månad.

ADT är ett av de äldsta namnen inom säkerhet och har funnits i nästan 150 år. Dess system inkluderar professionell installation och övervakning … och dyra, långvariga kontrakt. Övervakningsplaner börjar på $ 37 per månad, enligt minst en ADT-återförsäljares webbplats (officiell webbplats är ADT.com), så det är inte förvånande att företaget bara fick ett betyg på 6,3 för tillfredsställelse med kostnaden för övervakning (även om det faktiskt är en förbättring från förra årets dystra 5.2).

En svarare sade: “Vi ville byta säkerhetsföretag men kunde inte göra övergången för [of] avgifterna. “Systemets tillförlitlighet var anständigt 8,4 och inte långt efter SimpliSafe och Ring, men ADT-kunder är inte angelägna om att rekommendera företaget till någon annan. Företaget fick endast en sannolikhet att rekommendera 6,9.

För mer, läs De bästa smarta hemsäkerhetssystemen.

Relaterad berättelseSe alla våra undersökningsresultat för hemskyddssystem

Säkerhetskameror 2019

Readers Choice 2010 AwardReaders ‘Choice 2010 AwardWyze Labs
Wyze grundades av en grupp tidigare Amazon-ingenjörer och har skapat en vinnande formel enligt våra läsare: smuts billiga, pålitliga kameror utan övervakningsavgifter! Det är en formel som också hjälpte Wyze att tjäna vårt Editors Choice.

För $ 20 och inga övervakningsavgifter kan du få Wyze Labs Wyze Cam V2 med 1080p upplösning och massor av kraftfulla övervakningsfunktioner. Vad finns det att inte gilla? Enligt PCMag-läsare, inte mycket. Wyze vinner vårt Readers ‘Choice Award i år, utan SimpliSafe, som vann i kategorin videoövervakningskameror förra året.

Wyze fick en utmärkt total tillfredsställelse på 8,9 och ett ännu bättre resultat för sannolikheten att rekommendera: 9.4. Trots hur billiga Wyze-kameror är (företagets mer avancerade Wyze Cam Pan är bara $ 30), är vi fortfarande sprängda av Wyzes nästan perfekta betyg på 9,8 för att vara nöjda med kamerans kostnad. Den 9,8 är förmodligen den högsta betyget som någonsin sett i någon kategori eller underkategori i PCMag Readers ‘Choice-undersökningshistorik. Läsare älskar låga priser med hög kvalitet.

Bristen på abonnemangsavgifter betyder inte att du inte får molnlagring: Wyze ger dig två veckors rullande lagring. En svarare sa: “Kostnaden är fantastisk. Produkten är fenomenal. Gratis 14-dagars molnhändelseinspelning är fantastiskt!”

Det handlar inte heller om pris med Wyze. Företaget fick också betyg över 9,0 för tillfredsställelse med installation (9.2), tillförlitlighet (9.2) och med smartphone- och surfplattkontroll (9.1.) – högsta betyg för alla dessa åtgärder.

SimpliSafe hade de näst bästa tillfredsställelserna för varje åtgärd för vilken det erhöll det erforderliga minsta antalet svar, men de flesta av dessa betyg minskade något från 2018. Till exempel minskade den totala tillfredsställelsen från 8,8 till 8,6 (vilket fortfarande är ett mycket bra resultat ). Men även om SimpliSafe hade kunnat upprepa sina prestationer från förra året skulle det fortfarande inte ha berört Wyzes poäng.

Wyze grundades av fyra ingenjörer som lämnade Amazon, men Amazon är fortfarande en viktig aktör inom videoövervakning. Företaget äger två varumärken –Ringa och Blinka. Respondenterna var mycket nöjda med Rings kundtjänst (8,4) och teknisk support (8,3), särskilt jämfört med Arlo, som bara fick 5,8 respektive 6,3 på samma mått. Respondenterna var dock inte lika nöjda med kostnaden för sina ringkameror (7.8) eller övervakningsavgifterna (7.9). Övervakning är valfri med Ring men 76 procent av de svarande betalar för det.

Blink, som Wyze, tar inte ut några abonnemangsavgifter. Det fick ett mycket bra betyg för tillfredsställelse med kostnaden för deras kameror: 8,7, endast bakom Wyze och SimpliSafe. Blink kameror, till skillnad från Wyze, är byggda för att användas utomhus såväl som inomhus och börjar på $ 70.

Google Nest och Arlo (som tidigare var ett Netgear-varumärke) tog upp baksidan av undersökningen. Google Nest hade lägst betyg för att vara nöjd med systemkostnaden (6.6). Företagets Nest Cams börjar på $ 200, tio gånger priset för Wyzes grundutbud. Arlo-kameror, som också är i den dyra delen, fick lägsta betyg för tillfredsställelse med tillförlitlighet på endast 7,4.

Läs mer De bästa inomhushemmakamerorna

Relaterad berättelseSe alla våra undersökningsresultat för säkerhetskameror i hemmet

Du kan vinna $ 350 att spendera på Amazon.com!
Registrera dig för e-postlistan What’s New Now
att få inbjudningar till framtida utlottningslotterier.

Relaterade Artiklar

Back to top button