Rapportera: Samsung Square vikbar nÀsta Är

Rapportera: Samsung Square vikbar nÀsta Är

Samsung planerar att slĂ€ppa en andra, “kompakt storlek kvadratisk” hopfĂ€llbar enhet nĂ€sta Ă„r, som kan vara uppföljaren till Galaxy Fold.

Som Bloomberg rapporterar kommer den nya enheten att ha en 6,7-tums inre skĂ€rm som fĂ€lls “som en mussla” till en mindre, fyrkantig enhet. Det kommer tydligen att vara tunnare och mer överkomligt Ă€n den belejrade Galaxy Fold, som kommer att kosta $ 1 980 i USA, men kĂ€llor sĂ€ger att lanseringen av den andra enheten Ă€r beroende av hur bra Fold fungerar.

Den nya vikbara telefonen har enligt uppgift en hÄlslagsselfie-kamera lÀngst upp pÄ den inre skÀrmen, som liknar Samsung Galaxy Note 10, och tvÄ kameror pÄ baksidan (eller pÄ framsidan nÀr enheten Àr stÀngd). Eftersom enheten, nÀr den Àr öppen, har samma dimensioner som en smartphone, kommer den att köra Android-appar normalt, i motsats till de anpassade versionerna som behövs för Galaxy Fold.

Samsung samarbetar med den amerikanska designern Thom Browne för att ge enheten större tilltalande utanför teknikvĂ€rlden och lĂ€gger den till dem som Ă€r intresserade av “mode, status och lyx”.

Galaxy Fold kommer att starta denna mÄnad efter förseningar och redesigner efter att de första enheterna som skickades till journalister gick sönder i april.