Rapportera: Pixel 4a försenad till juli, 64 GB-modellen troligen avbruten

Google släpper inte Pixel 4a förrän i sommar, rapporterar Android Police.

Det kommer sannolikt att debutera i juli, men Android Polis David Ruddock föreslår att Google inte har bestämt sig för ett exakt datum. Vidare kan Pixel 4a försenas till augusti eller september om försörjningskedjan kämpar för att tillverka enheter. Eftersom Google påstås ha hört ett sena stadium behöver tillverkningspartner ytterligare tid. Tillverkarna håller också på att återuppta anläggningar under COVID-19-utbrottet.

Google planerade ursprungligen att tillkännage Pixel 4a i maj; Men efter Apples iPhone SE gjorde sin närvaro känd, behövde produkten justeras för att förbli konkurrenskraftig. Rapporter visar att Google avbröt 64 GB-modellen och sänker 128 GB-modellens pris till 349 USD. Om det är sant, kostar Pixel 4a $ 50 mindre än iPhone SE samtidigt som det erbjuder mer lagringsutrymme.

Specifikationer för Pixel 4a förväntas innehålla en 5,81-tums skärm, en Snapdragon 730, 6 GB RAM och ett 3080 mAh batteri. Den innehåller också en bakbaserad fingeravtrycksläsare.

Under tiden visas Pixel 5 på rätt spår för att bli officiell någon gång i höst. Det kommer enligt uppgift att innehålla Qualcomms Snapdragon 765, och Pixel 5 kan förlora Soli-radarkretsen som möjliggör Motion Sense och andra handsfree-funktioner. Hårdvaruförsäljning är inte så imponerande i Mountain View, vilket tydligen tvingar Google att tänka om sitt sortiment och rulla ut prisvärda smartphones snarare än $ 1000 flaggskepp som inte sticker ut.

Alla behöver bara vänta och se vad Google gör. Google ser ut som om det är mitt i omorganisationen av Pixel-teamet, och det kan leda till stora förändringar de kommande månaderna.

Relaterade Artiklar

Back to top button