Rapportera: OnePlus 8 Hitting Verizon With 5G Connectivity, Bloatware

Rapportera: OnePlus 8 Hitting Verizon With 5G Connectivity, Bloatware

5G-smartphones kommer att lanseras 2020, och OnePlus nÀsta flaggskepp ska ha nÀsta generations anslutning. Det kommer att förlita sig pÄ en vÀletablerad trÄdlös operatör i USA, enligt Android Police. Verizon, som erbjuder sitt 5G-nÀtverk i mer Àn tvÄ dussin amerikanska stÀder just nu, kommer enligt uppgift att fungera som en nyckelpartner nÀr OnePlus 8 anlÀnder.

BÄda sidor undertecknade ett distributionsavtal förra Äret. OnePlus fÄr sin hÄrdvara framför fler kunder och Verizon fÄr ytterligare en 5G-klar smartphone att sÀlja. Det kommer att markera första gÄngen Verizon sÀljer en OnePlus-tillverkad smartphone online eller i sina butiker. Medan vissa smartphones som OnePlus 7 Pro har certifierats av landets största operatör sÄ sÀljer Verizon inte dem faktiskt. SÄ det finns en enorm milstolpe framÄt om OnePlus 8 landar pÄ Verizon.

I slutet av 2019 sÄg OnePlus 7T Pro McLaren 5G ut för fullt stöd pÄ Verizons 5G-nÀtverk men fick aldrig en plats i uppstÀllningen. T-Mobile sÄlde dock den smarttelefonen. Verizon förklarade inte vad som hÀnde, men den senaste rapporten antyder att den nu Àr beredd att slÀppa OnePlus flaggskepp med 5G-anslutning sÄ snart den blir officiell.

Med tillstÄnd av affÀren mellan Verizon och OnePlus kommer detta flaggskepp tyvÀrr ocksÄ att levereras med bloatware. KÀllor indikerar att förinstallerade appar ska visas. Bloatware tar upp lagring med oanvÀnda appar och spel, men Verizon och dess konkurrenter anvÀnder det ofta för att öka marginalerna pÄ hÄrdvaruförsÀljningen. Dessutom har bloatware vanligtvis operatörstjÀnster som bara gynnar dem.

Den goda nyheten Àr att OnePlus 8, pÄ grund av Verizons direkta engagemang, bör möjliggöra nÀtverksspecifika funktioner som Wi-Fi-samtal och VoLTE.

PrissÀttningen Àr inte lika tydlig och Android Police vet inte om OnePlus 8 Lite. OnePlus förvÀntas tillkÀnnage en urvattnad version av sitt flaggskepp, vilket kan innebÀra att 5G-anslutning inte kommer att inkluderas. PÄ samma sÀtt kommer en topp OnePlus 8 Pro att gÄ med i mixen. OnePlus planerar att rikta in sig pÄ de avancerade, mellanliggande och budgetvÀnliga segmenten pÄ marknaden med den kommande trioen.

Ingenting Àr officiellt just nu och OnePlus har inte planerat en presskonferens Àn. Oavsett, förvÀnta dig stora saker i Är frÄn OnePlus.