Rapportera: iPhone SE 2, ny iPad Pro i början av 2020

Rapportera: iPhone SE 2, ny iPad Pro i början av 2020

IPhone 11 ser ut att vara iPhone att köpa just nu, men om du fortfarande Àr obesluten kan det vara vÀrt att vÀnta till början av nÀsta Är eftersom Apple tydligen planerar att lansera en iPhone SE 2.

Som 9To5Mac rapporterar förutspÄr den vÀlkÀnda Apple-analytikern Ming-Chi Kuo att iPhone SE 2 kommer att anlÀnda under första kvartalet 2020. Det Àr inte första gÄngen vi har hört en sÄdan förutsÀgelse. Vi förvÀntar oss att iPhone SE 2 Àr en 4,7-tums enhet baserad pÄ designen av iPhone 8 och ÄtergÄr till Touch ID för sÀker Ätkomst.

Det Àr fortfarande möjligt att köpa en iPhone 8 frÄn Apple för $ 449, sÄ förhoppningsvis Àr iPhone SE 2 en ersÀttning för den och kan behÄlla samma prispunkt. Som jÀmförelse Àr iPhone XR 599 $, iPhone 11 699 $ och iPhone 11 Pro 999 $.

För iPad Pro (pÄ Amazon Canada) tror Kuo att en ny modell kommer att innehÄlla en bakÄtvÀnd 3D-flygsensor som gör att surfplattan kan samla in exakta djupdata. PÄ sÄ sÀtt skulle Pro bli en mycket förbÀttrad förstÀrkt verklighetsenhet, som i sin tur leder snyggt in i Kuos nÀsta produktförutsÀgelse: ett förstÀrkt headset.

Apple förvÀntas förlita sig pÄ tredje part för att hjÀlpa till att rulla ut flera AR-headset, men vi vet inte vilken form dessa kommer att ta Ànnu. Apple föredrar smÄ, rena mönster, vilket tyder pÄ att vi kommer att se AR-glasögon snarare Àn headset som de som erbjuds för virtual reality. Det förvÀntas ocksÄ att alla AR-enheter skulle förlita sig pÄ en iPhone eller iPad för de flesta av dess bearbetnings- och kommunikationsfunktioner.

AvhÀmtningen frÄn allt detta Àr att vÀnta om du fortfarande tycker att de senaste iPhonerna Àr för stora för din hand eller ficka, och om förstÀrkt verklighet Àr nÄgot du vill omfamna, vÀnta pÄ det iPad Pro-köpet just nu.