Rapportera: iPhone SE 2 kostar $ 399, använder iPhone 11-chip

Förra veckan förutspådde den kända Apple-analytikern Ming-Chi Kuo att vi skulle få en ny budget-iPhone i början av 2020. Nu har han släppt några fler detaljer om iPhone SE 2.

Om man ska tro Kuo kommer iPhone SE 2 att vara en 4,7-tums handenhet baserad på designen på iPhone 8. Det betyder inget Face ID, men en mycket lägre prispunkt än Apples iPhone 11 ($ 699,00 på Amazon) och iPhone 11 Pro ($ 999,00 på Amazon) premium smarttelefonalternativ. IPhone 8 säljer till exempel för $ 449.

Som MacRumors rapporterar förutspår Kuo nu att den nya iPhone bara kommer att kosta $ 399, vilket på egen hand borde göra det till en hit hos konsumenterna. Men vad får du för dina pengar på en så billig iPhone? Kuo tror att Apple kommer att använda samma A13 Bionic-processor som finns i iPhone 11. Oavsett om det är exakt samma chip eller en som går långsammare än iPhone 11 A13 är okänd.

Vid sidan av chipet borde vi förvänta oss 3 GB LPDDR4 RAM, 64 GB och 128 GB lagringsalternativ och ingen 3D Touch-funktion. Färgvalen inkluderar rymdgrå, silver och röd. Kombinerat bör den erbjuda en iPhone som kan köra allt App Store har att erbjuda, och särskilt allt tillgängligt via en Apple Arcade-prenumeration.

IPhone SE 2 är säkerligen populär bland ett brett utbud av veteran-iPhone-ägare. Den som inte vill betala $ 800 till $ 1000 för en telefon, är inte ett fan av de större skärmarna som nu är vanliga, eller inte bryr sig om framstegen inom säkerhetsteknik som leder till en ful skärning på skärmen kommer att få SE 2 positivt. Det kan till och med bli bästsäljande iPhone överraskande snabbt, om inte av någon annan anledning än den låga prispunkten.

Relaterade Artiklar

Back to top button