Rapportera: iOS 14 kodtips ‘iPhone 9 Plus’ men vem vet när vi faktiskt ser det

Även om Apples iPhones har hindrats av coronaviruspandemin, är företaget fortfarande inställt på att lansera nya iPads och en ny nybörjar-iPhone, enligt utdrag av information som finns i företagets operativsystem.

Som 9to5Mac rapporterar föreslår iOS 14-koden att Apple arbetar på både en iPhone 9 (som hittades tidigare i år) och en iPhone 9 Plus för att ersätta 8 och 8 Plus-modellerna. Den mindre iPhone på grundnivå har enligt uppgift en 4,7-tums LCD-skärm och en hemknapp med Touch ID, medan den större telefonen har en 5,5-tumsskärm.

Båda telefonerna förväntas ha Express Transit-funktionen, som är aktiverad i nyare telefoner för att göra det snabbare att resa på tunnelbanan eller London Underground, samt möjligheten att göra NFC-anslutningar utan att behöva öppna en separat applikation. Tidigare var den här funktionen endast tillgänglig på 11-, XR- och XS-modellerna, inte iPhone X- och iPhone 8-serien.

På iPad-fronten förbereder Apple nya 11-tums och 12,9-tums iPad-proffs, enligt information läckt på den kinesiska versionen av Apples webbplats, enligt en kanadensisk blogg. Uppgifterna har sedan tagits bort.

När kommer vi att se dessa nya enheter och kanske en ny MacBook Pro med en 14,1-tums skärm? Apple har stängt sina Apple Stores utanför Kina under överskådlig framtid, medan fabriksstängningar i Kina har skadat globala försörjningskedjor. Apple ryktes att vara värd för ett mars-evenemang för att visa upp nya iPhones och iPads, men det är nu utanför bordet eftersom Kalifornien har förbjudit stora sammankomster.

Relaterade Artiklar

Back to top button