Rapportera: Google avslöjar 4K Pixelbook Go i oktober

Rapportera: Google avslöjar 4K Pixelbook Go i oktober

Om du inte har nÄgot emot begrÀnsningarna i Chrome OS förvÀntas Google ha en helt ny Pixel-mÀrkt Chromebook som du kan köpa i oktober.

Som 9to5Google rapporterar sĂ€ger flera kĂ€llor att hĂ€ndelsen “Made by Google” nĂ€sta mĂ„nad inte bara handlar om Pixel 4-smarttelefonen. Vi Ă€r ocksĂ„ instĂ€llda pĂ„ att fĂ„ en ny Chromebook, som kommer att kallas Pixelbook Go.

Google har Ànnu inte bekrÀftat att Pixelbook Go finns, men mÀngden lÀckta detaljer som finns tillgÀngliga om hÄrdvaran föreslÄr bekrÀftelse innan hÀndelsen nÀsta mÄnad skulle inte vara förvÄnande. Vad vi förvÀntar oss att presenteras Àr en bÀrbar dator med en 13,3-tums 16: 9-pekskÀrm med 1080p och 4K-upplösningsalternativ. Internt inkluderar Core i3, i5 och i7-processorval, 8 GB eller 16 GB RAM och 64 GB, 128 GB eller 256 GB lagringsutrymme.

Videon som ingÄr ovan Àr av Google Atlas Chromebook-prototypen som avslöjades redan i mars, vilket visar sig vara en tidig version av Pixelbook Go.

Fokus för Pixelbook Go-designen var att göra en bĂ€rbar dator som Ă€r sĂ„ bĂ€rbar som möjligt. Med detta i Ă„tanke Ă€r höljet tillverkat av magnesiumlegering för att hĂ„lla det lĂ€tt, medan botten har en “kĂ€nslig kĂ€nsla” vilket gör det enkelt att plocka upp och bĂ€ra runt.

Det finns tvÄ framÄtvÀnda högtalare som förvÀntas vara en stor förbÀttring jÀmfört med Pixelbook (1149,00 $ pÄ Amazon), tvÄ mikrofoner och en 2MP webbkamera med 60 fps 1080p. Vad vi inte borde förvÀnta oss Àr kompatibilitet med Pixelbook Pen eller en bÀrbar dator som kan anvÀndas som en surfplatta. Pixelbook Go Àr en traditionell bÀrbar design, med priset som förvÀntas börja pÄ $ 799 för den lÀgsta konfigurationen.

Made by Google-evenemanget hÄlls den 15 oktober i New York City. Huvudfokus ligger troligen pÄ Pixel 4-smarttelefonen, men stÀng inte av det efter det. Pixelbook Go kommer sÀkert att se ut nÄgon gÄng.