Rapportera: Google avslöjar 4K Pixelbook Go i oktober

Om du inte har något emot begränsningarna i Chrome OS förväntas Google ha en helt ny Pixel-märkt Chromebook som du kan köpa i oktober.

Som 9to5Google rapporterar säger flera källor att händelsen “Made by Google” nästa månad inte bara handlar om Pixel 4-smarttelefonen. Vi är också inställda på att få en ny Chromebook, som kommer att kallas Pixelbook Go.

Google har ännu inte bekräftat att Pixelbook Go finns, men mängden läckta detaljer som finns tillgängliga om hårdvaran föreslår bekräftelse innan händelsen nästa månad skulle inte vara förvånande. Vad vi förväntar oss att presenteras är en bärbar dator med en 13,3-tums 16: 9-pekskärm med 1080p och 4K-upplösningsalternativ. Internt inkluderar Core i3, i5 och i7-processorval, 8 GB eller 16 GB RAM och 64 GB, 128 GB eller 256 GB lagringsutrymme.

Videon som ingår ovan är av Google Atlas Chromebook-prototypen som avslöjades redan i mars, vilket visar sig vara en tidig version av Pixelbook Go.

Fokus för Pixelbook Go-designen var att göra en bärbar dator som är så bärbar som möjligt. Med detta i åtanke är höljet tillverkat av magnesiumlegering för att hålla det lätt, medan botten har en “känslig känsla” vilket gör det enkelt att plocka upp och bära runt.

Det finns två framåtvända högtalare som förväntas vara en stor förbättring jämfört med Pixelbook (1149,00 $ på Amazon), två mikrofoner och en 2MP webbkamera med 60 fps 1080p. Vad vi inte borde förvänta oss är kompatibilitet med Pixelbook Pen eller en bärbar dator som kan användas som en surfplatta. Pixelbook Go är en traditionell bärbar design, med priset som förväntas börja på $ 799 för den lägsta konfigurationen.

Made by Google-evenemanget hålls den 15 oktober i New York City. Huvudfokus ligger troligen på Pixel 4-smarttelefonen, men stäng inte av det efter det. Pixelbook Go kommer säkert att se ut någon gång.

Relaterade Artiklar

Back to top button