Rapportera: Android 10-uppdateringslistan exkluderar Galaxy S8, not 8

Rapportera: Android 10-uppdateringslistan exkluderar Galaxy S8, not 8

NÀr du bestÀmmer dig för att köpa en flaggskeppssmartphone förvÀntar du dig att den ska fÄ regelbundna uppdateringar i Ätminstone nÄgra Är. Men om man ska tro pÄ en lÀckt Samsung-lista kommer inte alla som köpte en Galaxy S8 eller Galaxy Note 8 tillbaka 2017 att fÄ en uppdatering till Android 10.

Som AndroidPure rapporterar har en lista lÀckt ut som visar de Galaxy-mÀrkta enheterna Samsung har för avsikt att uppgradera till Android 10. Det Àr ganska listan som tÀcker enheterna Galaxy S, Note, M, J, A och Galaxy Tab. Listan innehÄller dock endast Galaxy S10 ($ 729,15 pÄ Amazon) och S9 som mottar Android-uppdateringen. Detsamma gÀller Galaxy Note, som endast inkluderar Note 10 ($ 949,99 pÄ Amazon) och Note 9.

Det Àr sÀkert att anta att de mycket populÀra $ 750 Galaxy S8 och $ 930 Galaxy Note 8 fortfarande anvÀnds ofta eftersom de bara slÀpptes i april 2017 respektive augusti 2017. Exynos 8895 SoC och 4-6 GB RAM som bÄda telefonerna anvÀnder Àr ocksÄ fortfarande tillrÀckligt kapabla för att ta emot den senaste versionen av Android, sÀrskilt nÀr man övervÀger att listan Àven innehÄller Galaxy A6 som mottagande av Android 10.

För nÀrvarande har Samsung Ànnu inte kommenterat den lÀckta listan och det finns en chans att den inte Àr komplett. Det verkar konstigt att S8 / Note 8 skulle utelÀmnas, och om det visar sig att de verkligen Àr sÄ mÄste Samsung förklara varför. Kan det vara sÄ att sÄ mÄnga Àgare uppgraderade till S9 / S10 eller Note 9 / Note 10 att det inte Àr vÀrt Samsung att göra för att arbeta för att uppdatera de Àldre flaggskeppen? SÀkerligen inte.