Rapportera: AirPods Pro med brusreducering startar den hÀr mÄnaden

Rapportera: AirPods Pro med brusreducering startar den hÀr mÄnaden

Vi har hört rykten om en tredje generationens AirPods med brusreducering i flera mÄnader nu, men uppenbarligen Àr vÀntan nÀstan över pÄ Apples nÀsta generations trÄdlösa öronproppar eftersom de förvÀntas visas denna mÄnad med namnet AirPods Pro.

Som The Verge rapporterar förvÀntas AirPods Pro ha en ny metalldesign, dÀr den frÀmsta försÀljningsargumentet Àr brusreducering. Vattenresistens kan ocksÄ vara en funktion. Ytterligare bevis för att nya AirPods Àr nÀra förestÄende kommer i form av en hörlurar glyph och en animering för att justera AirPods brusreducering, som bÄda hittades i iOS 13.2 beta.

Om brusreducering Àr den funktion du vÀntade pÄ innan du investerade i vissa AirPods, kan priset fÄ dig att tÀnka. Den befintliga andra generationen AirPods med trÄdlöst laddningsfodral ($ 159,99 pÄ Amazon) kostar redan $ 199, men AirPods Pro förvÀntas kosta 260 dollar.

NÀr det gÀller slÀppdatum har vi hört allt frÄn slutet av 2019 till början av 2020, men den senaste förutsÀgelsen Àr att Apple ska lansera AirPods Pro före slutet av oktober. Det skulle sÀkert göra det möjligt för Apple att hantera den oundvikligen höga lanseringsefterfrÄgan medan man ÀndÄ ger tillrÀckligt med tid att ladda om till jul.

Även om AirPods Pro inte visas Ă€r Apple sĂ€ker pĂ„ att ha mycket hĂ€lsosam AirPods-försĂ€ljning under semestern nĂ€r konsumenterna köper modellerna iPhone 11 eller iPhone 11 Pro, som alla inte har ett hörlursuttag.