Rapportera: AirPods Pro med brusreducering startar den här månaden

Vi har hört rykten om en tredje generationens AirPods med brusreducering i flera månader nu, men uppenbarligen är väntan nästan över på Apples nästa generations trådlösa öronproppar eftersom de förväntas visas denna månad med namnet AirPods Pro.

Som The Verge rapporterar förväntas AirPods Pro ha en ny metalldesign, där den främsta försäljningsargumentet är brusreducering. Vattenresistens kan också vara en funktion. Ytterligare bevis för att nya AirPods är nära förestående kommer i form av en hörlurar glyph och en animering för att justera AirPods brusreducering, som båda hittades i iOS 13.2 beta.

Om brusreducering är den funktion du väntade på innan du investerade i vissa AirPods, kan priset få dig att tänka. Den befintliga andra generationen AirPods med trådlöst laddningsfodral ($ 159,99 på Amazon) kostar redan $ 199, men AirPods Pro förväntas kosta 260 dollar.

När det gäller släppdatum har vi hört allt från slutet av 2019 till början av 2020, men den senaste förutsägelsen är att Apple ska lansera AirPods Pro före slutet av oktober. Det skulle säkert göra det möjligt för Apple att hantera den oundvikligen höga lanseringsefterfrågan medan man ändå ger tillräckligt med tid att ladda om till jul.

Även om AirPods Pro inte visas är Apple säker på att ha mycket hälsosam AirPods-försäljning under semestern när konsumenterna köper modellerna iPhone 11 eller iPhone 11 Pro, som alla inte har ett hörlursuttag.

Relaterade Artiklar

Back to top button