Rapport: Ny 4,7-tums iPhone lanseras i mars

Rapport: Ny 4,7-tums iPhone lanseras i mars

Under senare Är har nya iPhone-modeller blivit större, med iPhone 8 som den enda nya iPhone som finns idag med en 4,7-tums skÀrm. Men vi fÄr tydligen en helt ny liten iPhone i mars.

Som Bloomberg rapporterar gÄr Apples leverantörer in för att pÄbörja massproduktion av en ny 4,7-tums iPhone, med arbetet delat mellan Hon Hai Precision Industry, Pegatron Corp. och Wistron Corp. Det Àr troligt att skÀrmen kommer att levereras av Japan Display Inc Alla som Àr ett fan av iPhone 8 kommer gÀrna att höra Apple förvÀntas anvÀnda en mycket liknande design för den hÀr fickvÀnliga smarttelefonen.

Förutom att anvÀnda en 4,7-tums pekskÀrm kommer den nya iPhone att anvÀnda Touch ID inbyggt i hemknappen för sÀkra Ätkomst som ett alternativ till Apples föredragna nya metod för ansiktsigenkÀnning med Face ID. Det har sÀkert gjorts i ett försök att hÄlla nere kostnaderna, Àven om Apple skulle ha möjlighet att bÀdda in sensorerna utan att hindra skÀrmen.

IPhone 8 ($ 319,99 pÄ Best Buy) sÀljer för nÀrvarande för $ 449 av kontrakt. Apple kan vÀlja att matcha prissÀttningen för iPhone 8 eller eventuellt öka den nÄgot till 479 $. IPhone XR ($ 387,95 pÄ Amazon) kostar $ 599 och Apple kommer sÀkert att vara angelÀgna om att hÄlla en anstÀndig prisspridning till den modellen samtidigt som de ser en möjlighet att avbryta iPhone 8.

Att erbjuda en ny, billigare telefon bör göra det möjligt för Apple att bÀttre konkurrera i den nedre Ànden av smarttelefonmarknaden dÀr det finns sÄ mycket val för Android-telefoner. Om Apple bestÀmmer sig för att matcha prissÀttningen för den gamla iPhone SE till $ 399, kan den se en massa nya kunder som annars skulle vÀlja en Pixel 3a ($ 388,22 pÄ Amazon).