Rapport: Budget iPhone lanseras 2020 med Touch ID

Rapport: Budget iPhone lanseras 2020 med Touch ID

Att köpa en ny iPhone 2019 innebÀr att man spenderar minst $ 750 för den billigaste iPhone XR ($ 387,95 pÄ Amazon) -modellen, men nÀsta Är kan vi se en avkastning pÄ en $ 400- $ 600 iPhone.

Som Bloomberg rapporterar anses Apple planera en ny budget-iPhone som kommer att lanseras under första halvÄret 2020. Om sÄ Àr fallet kommer det att vara den första plÄnboksvÀnliga iPhone sedan iPhone SE (pÄ Amazon) avbröts, och förhoppningsvis en som matchar SE: s pris pÄ $ 400.

För att uppnÄ en betydligt billigare prispunkt samtidigt som man behÄller en sund vinstmarginal, mÄste Apple ta bort nÄgra av de mer avancerade funktionerna som iPhone-Àgare Ätnjuter idag. Med det i Ätanke förvÀntas budgeten iPhone ÄtergÄ till att anvÀnda Touch ID som nÄs via en hemknapp snarare Àn att vara utrustad med Face ID.

Hur det kommer att se ut, förvÀntas designen baseras pÄ iPhone 8 ($ 319,99 vid Best Buy). Det betyder en 4,7-tums skÀrm, ramar runt skÀrmen och ett klassiskt iPhone-utseende. Det lÀgre priset kommer att tilltala mÄnga mÀnniskor, men den gamla designestetiken kommer sÀkert att locka försÀljning ocksÄ, speciellt för alla som desperat har hÀngt pÄ sin iPhone SE eller iPhone 8 i hopp om att en prisvÀrd ersÀttare dyker upp.

IPhone 8 kostar $ 599, vilket tyder pĂ„ att den nya budgetluren kan kosta mer Ă€n iPhone SE gjorde. ÄndĂ„, om det verkade pĂ„ $ 599 Ă€r det fortfarande $ 150 billigare Ă€n iPhone XR. NĂ€r detta rykte först rapporterades tillbaka i april, förvĂ€ntades priset vara $ 649, vilket Ă€r för högt för att klassas som “budget” oavsett hur du bryr dig om att titta pĂ„ det.

Tillbaka i juli rapporterades att Apple planerar en budget-iPhone för Kina med en fingeravtryckslĂ€sare under visningen istĂ€llet för Face ID. Men det Ă€r nu tĂ€nkt att Touch-ID pĂ„ skĂ€rmen kommer att lĂ€ggas till tillsammans med Face ID nĂ€r iPhones uppdateras 2021. Det skulle göra lĂ€saren under skĂ€rmen till en premiumfunktion, vilket sĂ€tter tvivel om budgeten för iPhone-detaljer i Kina. Kanske kommer Kina att fĂ„ samma budget iPhone med Touch ID som vi nu förvĂ€ntar oss nĂ€sta Ă„r …