Rapport: Apple TV + lanserar november för $ 9,99 / mÄnad

Rapport: Apple TV + lanserar november för $ 9,99 / mÄnad

Apple avslöjade Apple TV + videostreamingtjÀnsten redan i mars, men vi visste inte dÄ nÀr den skulle starta eller hur mycket det skulle kosta. Nu gör vi om man ska tro pÄ de senaste rapporterna.

Som Bloomberg rapporterar har personer som Àr bekanta med materien angett att Apple TV + -tjÀnsten kommer att lanseras i november och kostar 9,99 dollar per mÄnad. Apple behöver dock tid för att bygga upp sitt innehÄllsbibliotek samtidigt som anvÀndarbasen vÀxer sÄ snabbt som möjligt, sÄ vi kan förvÀnta oss vad som lÄter som en generös gratis provperiod.

Till att börja med borde vi förvÀnta oss att innehÄllet pÄ Apple TV + Àr ganska begrÀnsat, men det kommer att vÀxa snabbt de första mÄnaderna. I stÀllet för att slÀppa helt nya serier pÄ en gÄng, som tenderar att vara fallet pÄ rivaliserande tjÀnst Netflix, anses Apple övervÀga att slÀppa de tre första episoderna av nya program och sedan byta till en i veckan.

Oavsett namnigenkÀnning och rÀckvidd som Apple tar med sig till streamingmarknaden, krÀvs det ett kontinuerligt flöde av bra innehÄll för att hÄlla konsumenterna prenumeranter. Det exklusiva innehÄllet vi kÀnner till hittills inkluderar The Morning Show, See, Little America, Little Voices, Truth Be Told, Amazing Stories och nya avsnitt av Sesame Street. SÄ mycket som 6 miljarder dollar antas ha avsatts av Apple för att producera ytterligare exklusivt innehÄll.

Apple TV + kommer att finnas tillgÀngligt via den nya Apple TV-appen, som ocksÄ erbjuder tillgÄng till HBO, Starz, Showtime, Smithsonian Channel, Epix, Tastemade och MTV Hits. Familjedelning tillÄter ocksÄ upp till sex familjemedlemmar att dela en prenumeration. Uppenbarligen kommer alla Apples egna enheter att vara fullt stödda, men Apple TV + förvÀntas vara tillgÀngligt via andra produkter inklusive Rokos mediestreamingboxar, Amazons Fire TV-sortiment och Samsungs TV-apparater för att nÀmna nÄgra.