Rankade Play-ändringar kommer att lägga till milstolpsframsteg "Golv" – Hjärtsten

Vi vet att Hearthstone-utvecklarna har undersökt möjliga förändringar för stege-systemet de senaste åren, och det ser ut som om vi håller på att se en ganska viktig förändring anlända med nästa patch.

Enligt ett officiellt inlägg på de officiella forumen i går kväll kommer milstolpar att läggas till i Rank Play, vilket förhindrar att du faller under vissa tröskelvärden när du har uppnått dem. I uppdatering 7.1 kommer du inte längre att kunna sjunka under rang 15, 10 eller 5 när du har uppnått dem under en viss säsong.

Det här bör hjälpa dig att känna dig som om du gör betydelsefulla prestationer på den månatliga stigstegen, utan “stegeångest” som ofta går hand i hand med att försöka nå nya höjder.

Utvecklarna hoppas också att detta kommer att uppmuntra till fler däcksexperimenter också, med spelare som känner sig mindre skyldiga att hålla sig till det mest kraftfulla totala däcket.

Det är värt att påpeka att denna typ av system faktiskt redan finns i spelet, eftersom du inte kan falla ur Legend-fästet när du har uppnått det, och du kan inte heller sjunka under Rank 20 där de nyaste spelarna bor.

Vi tycker att det är ett ganska snyggt sätt att upprätthålla motivation under hela månaden och det förhoppningsvis markerar starten på en serie förfiningar för vad som blir ett ganska trött format i spelet.

Vad tror du? Låt oss veta vilka förändringar du vill se för Rank Play i kommentarerna nedan.

KÄLLA – Officiella Hearthstone-forum

Relaterade Artiklar

Back to top button