Raids kommer till Hearthstone (typ av) – Hearthstone

Om du har spelat mycket av World of Warcraft under de senaste tio åren, kommer du att vara mycket välbekant med begreppet raiding. I dessa episka möten samlas grupper på upp till 25 spelare för att slåss genom en instans och sedan ta ner några av de knepigaste bossarna som spelet har att erbjuda.

Det ser ut som om något liknande kommer till Hearthstone, men inte helt på det sätt du kanske hoppas på. Vid veckans Gamescom-evenemang i Tyskland kommer deltagarna att kunna kämpa i följd mot Lich King, som i det här fallet har cirka 1 000 000 hälsopoäng.

Streamer Thijs har lowdown:

Våra mest populära guider

Sanningen att säga, att piska en kula-svamp chef utan multiplayer interaktivitet gör inte riktigt mycket för oss, men det är spännande att se grunden för denna typ av innehåll läggs. Kanske på vägen kommer det att krävas mer meningsfullt lagarbete för att övervinna dessa möten, med olika roller för olika däcktyper.

För närvarande tror man att Hearthstone Raids kommer att reserveras endast för Fireside Gathering-evenemang, där spelare möts i verkligheten för att slåss mot varandra – och nu chefer. Det återstår dock att se om innehållet någonsin kommer att flyttas online, dock.

Vi kommer att hålla dig uppdaterad med fler nyheter om den här funktionen, som det framgår av Gamescom.

Relaterade Artiklar

Back to top button