QuickBooks lönesÀttning lÀgger till automatisering, skatteregistrering och professionell HR-support

QuickBooks lönesÀttning lÀgger till automatisering, skatteregistrering och professionell HR-support

Intuit QuickBooks, tillverkare av populÀra programvarulösningar för smÄ och medelstora företag (SMB), slÀppte nyligen resultaten av studien som avslöjade att löner fortsÀtter att ha en djupgÄende inverkan pÄ smÄ och medelstora företags kassaflöde.

Studien genomfördes av Wakefield Research pÄ uppdrag av Intuit. Det involverade deltagande av 3 500 smÄföretagare i företag med 0-100 anstÀllda, inklusive 1 000 i USA och 500 i Storbritannien, Australien, Kanada, Indien och Brasilien. Studien Àgde rum mellan 1 november och 18 november 2019

Enligt studien “I Ă„r sa mer Ă€n fyra av tio (43 procent) av smĂ„företagare att de ofta har riskerat att inte kunna betala sina anstĂ€llda efter lönedag.” Studien avslöjade vidare att smĂ„ och medelstora företag ofta stöter pĂ„ frĂ„gor dĂ€r de har personalresurser (HR) eller frĂ„gor som de inte kan hantera.

För att hjÀlpa smÄ och medelstora företag att möta dessa behov lanserade Intuit QuickBooks ($ 7,00 för 3 mÄnader pÄ QuickBooks egenföretagare) nyligen en utökad serie med automatiska lönesystemslösningar. QuickBooks onlinelön, som erbjuds nya kunder, hjÀlper smÄ och medelstora företag att hantera sina löner och registrera skatter automatiskt, den nya lösningen erbjuder ocksÄ skattebötesskydd samt tillgÄng till viktiga tjÀnster som tillgÄng pÄ begÀran till HR-specialister, hÀlsofördelar, och arbetstagares ersÀttning.

“Med vĂ„rt nya utökade erbjudande om QuickBooks-löner hjĂ€lper vi företagare att lösa vanliga kassaflöden och utmaningar för hantering av humankapital. Tack vare innovationer som Same Day Direct Deposit kommer pengarna att finnas kvar pĂ„ företagets konto tills den dag de anstĂ€llda faktiskt fĂ„r betalt , “Sade QuickBooks Sandra Edwards, Group Product Manager för Intuit.

“Den utökade QuickBooks Online Payroll-sviten fokuserar pĂ„ tre viktiga fördelar för vĂ„ra kunder – automatisering, noggrannhet och ytterligare tjĂ€nster”, sĂ€ger Laurent Sellier, vice VD och affĂ€rsledare för QuickBooks Online Payroll.

QuickBooks SMB-studie 2020 1

Förenkla löner för smÄ och medelstora företag

SmÄ och medelstora företag som tittar pÄ QuickBooks online-lönefördelar har tre nivÄer att vÀlja mellan, de Àr Core, Premium och Elite.

Core-nivÄn, som kostar 45 $ per mÄnad och 4 $ per anstÀlld, tar över frÄn den produkt som tidigare kallades QuickBooks Online Self-Service Payroll. Det Àr den mest grundlÀggande lösningen för pÄlitlig, automatiserad lön. och inkluderar fullservice löner, automatiserad skatt och blanketter, automatisk lön, nÀsta dag direkt insÀttning, automatiserade federala och statliga löneskatter (inklusive bokslutskommunikéer), en arbetskraftsportal för anstÀllda, produktsupport frÄn USA-baserade experter och hÀlsofördelar för anstÀllda som drivs av Simply Insured.

Premium-nivÄn, som kostar 75 $ per mÄnad och 8 $ per anstÀlld, tar över frÄn vad som kallades QuickBooks Online Full-Service Payroll. Den innehÄller alla kÀrnfunktionerna och lÀgger till direktdeposition samma dag, tidsspÄrning nÀr du Àr pÄ sprÄng, expertgranskning och ett HR-supportcenter som drivs av Mammoth.

Elite-nivĂ„n, som Ă€r ett helt nytt produktutbud, kostar $ 125 och $ 10 per anstĂ€lld. Denna nivĂ„ ger abonnenterna möjlighet att hantera projekt och spĂ„ra tid pĂ„ sprĂ„ng, tillgĂ„ng till skrĂ€ddarsydda instĂ€llningar för vita handskar av specialister i USA, skattebötesskydd samt en on-demand HR-rĂ„dgivare som drivs av Mammoth. Skattestrafffri garanti, som gĂ€ller för Elite-nivĂ„n, innebĂ€r att abonnenter som fĂ„r en federal, statlig eller lokal löneskatt pĂ„ grund av ett fel som gjorts nĂ€r de anvĂ€nder QuickBooks Online Payroll Elite, kommer att fĂ„ hjĂ€lp och QuickBooks kommer att ersĂ€tta alla böter och rĂ€ntekostnader — Upp till $ 25 000 per Ă„r.

Denna garanti Ă€r en bransch först och förlitar sig pĂ„ Intuits behĂ€rskning av dess olika tekniker för att undvika fel. “Det finns olika omrĂ„den dĂ€r vi tillĂ€mpar maskininlĂ€rningsteknik (AI) och artificiell intelligens (AI), speciellt kring att detektera fel i din lönelista i förvĂ€g, sĂ„ att justeringar görs innan lönen automatiskt körs. Vi tittar ocksĂ„ pĂ„ att anvĂ€nda ML för att hjĂ€lpa till med skattestraffskyddet, sĂ€ger Sellier. “Genom att anvĂ€nda datauppsĂ€ttningen som vi har frĂ„n vĂ„ra historiska kunder mot skatter och skatteuppgifter kan vi förutsĂ€ga dem och upptĂ€cka eventuella pĂ„följder i förvĂ€g och hjĂ€lper till att förhindra dem.”

QuickBooks SMB-studie 2020 HR2

Integrerade tekniklösningar

Intuit QuickBooks mĂ„l Ă€r att förenkla olika upprepade affĂ€rsuppgifter till en sömlös integrerad tekniklösning. Genom att integrera med vĂ„r tidsspĂ„rningskategori Editors ‘Choice-vinnare, TSheets, kan QuickBooks Online Payroll automatisera olika löneprocesser. “Med hjĂ€lp av TSheets matas timmar automatiskt in i lönesystemet i slutet av dagen. SĂ„ nĂ€r löner behöver köras skickar vi ett e-postmeddelande till vĂ„ra SMB-kunder.” Sa Sellier. Det hĂ€r e-postmeddelandet ger kunderna en översikt över tidtabellens öppettider samt eventuella avvikelser frĂ„n tidigare mĂ„nader. Om det inte finns nĂ„gra avvikelser kan klienten godkĂ€nna lönen som sedan körs automatiskt.

QuickBooks Online Payrolls olika nivÄer integrerar tillgÄng till tredjepartsprodukter och tjÀnster som Intuit QuickBooks kanske inte kan erbjuda sig sjÀlva. NÀr det gÀller HR-stöd ger integration med Mammoths HR-specialister smÄ och medelstora företag snabb tillgÄng till en HR-professionell men utan att behöva lÀmna QuickBooks Online Payroll.

“Vi har arbetat med detta lĂ€nge. Det Ă€r en kombination av ett antal djupa forskningsprojekt inom vĂ„rt segment och ett resultat av tusentals kundintervjuundersökningar och levande testtimmar för att förstĂ„ vad kunder Ă€r intresserade av,” Edwards sa.

QuickBooks onlinelön Àr tillgÀnglig för nya kunder nu, befintliga kunder av QuickBooks online-sjÀlvbetjÀningslön och QuickBooks online fullservicelön kommer att ges möjlighet att övergÄ till de nya lösningarna 2020.