Questmekaniker för Journey to Un’Goro läcker – Hearthstone

UPPDATERING:

Quest-kort kommer verkligen till Hearthstone och bekräftades i kvällens video till Journey to Un’Goro.

Här är den första:


När du har slutfört denna Quest kommer du att belönas med Amara, Warden of Hope:


Resan till Un’Goro-täckning:

ORIGINALBERÄTTELSE:

Det ser ut som om nästa Hearthstone-expansion – allmänt sett vara The Lost Secrets of Un’Goro – kommer att innehålla en ny “quest” -mekaniker för spelet. Ryktet har dykt upp som ett resultat av en kortläcka, som rapporteras vara en del av nästa uppsättning (tack Reddit).

Den läckta konsten i det aktuella kortet är extremt suddig men verkar gå under namnet Amira, Warden of Hope. Detta är en 8/8 minion med Taunt, och en Battlecry-effekt som sätter din hjältes hälsovärde till 40. “Reno-effekten” kan mycket väl fortsätta vidare till nästa expansion, det verkar …

Den ursprungliga källan till läckaget har sedan tagits bort, men Metabomb förstår att kortet inte är samlingsbart i traditionell mening. Snarare kommer det att delas ut till en spelare när de har slutfört ett associerat uppdrag, som att spela ett visst antal kort från en viss kategori.

En annan affisch i samma Reddit-tråd hävdar att den nya sökande mekanikern kommer att kräva att en spelare sätter ett Quest-kort i spel för att starta uppdraget. När målet är slutfört blir kortet tillgängligt.

Allt detta är helt i ryktets och spekulationsregionen just nu, men vi förväntar oss att höra lite mer om de förlorade hemligheterna i Un’Goro-expansionen senare i dag. Håll dig uppdaterad om alla de senaste uppdateringarna när de går sönder.

Relaterade Artiklar

Back to top button