Qualcomm har meddelat ankomsten av den nya Always on Windows PC

Qualcomm har meddelat ankomsten av den nya Always on Windows PC

Vid Ärets Snapdragon Summit kunde vi lÀra oss vÀldigt intressanta nyheter, sÄsom den ovan nÀmnda Snapdragon 845-processorn, samt nyheter om att gÄ samman med Microsoft och Asus för att skapa en ny Always On, Always Connected PC.

Det första exemplet pĂ„ en sĂ„dan “stil” som presenterades vid konferensen var ASUS NovaGo 2-i-1. Denna enhet erbjuds av processorn Snapdragon 835, körs pĂ„ operativsystemet Windows 10 och slĂ€par inte efter med ett batteri som hĂ„ller upp till 22 timmar pĂ„ en enda laddning. För 4 GB vi kommer att betala för modellen ungefĂ€r 509 euromedan för 8 GB modell runt 679 euro.

NovaGo, den första Alltid pÄ Windows-PC i sitt slag

Enligt Terry Myerson, vice VD för Windows- och Microsoft-enheter, behöver du det ladda den hĂ€r enheten ungefĂ€r en gĂ„ng i veckan. Ett intressant faktum Ă€r att dessa datorer (liksom namnet sĂ€ger) aldrig “sover” och slĂ„s pĂ„ omedelbart.

En annan mycket stor fördel Àr det faktum att dessa enheter kan vara online varhelst en signal Àr tillgÀnglig.

NovaGo kommer dock inte att vara den enda datorn i sitt slag. Med tiden planeras det ocksÄ att gÄ med modeller frÄn företag HP och Lenovo. HP till och med pekade pÄ hans Envy x2vilket vi borde ser fram emot nÄgon gÄng vÄren 2018.