Qualcomm har meddelat ankomsten av den nya Always on Windows PC

Vid årets Snapdragon Summit kunde vi lära oss väldigt intressanta nyheter, såsom den ovan nämnda Snapdragon 845-processorn, samt nyheter om att gå samman med Microsoft och Asus för att skapa en ny Always On, Always Connected PC.

Det första exemplet på en sådan “stil” som presenterades vid konferensen var ASUS NovaGo 2-i-1. Denna enhet erbjuds av processorn Snapdragon 835, körs på operativsystemet Windows 10 och släpar inte efter med ett batteri som håller upp till 22 timmar på en enda laddning. För 4 GB vi kommer att betala för modellen ungefär 509 euromedan för 8 GB modell runt 679 euro.

NovaGo, den första Alltid på Windows-PC i sitt slag

Enligt Terry Myerson, vice VD för Windows- och Microsoft-enheter, behöver du det ladda den här enheten ungefär en gång i veckan. Ett intressant faktum är att dessa datorer (liksom namnet säger) aldrig “sover” och slås på omedelbart.

En annan mycket stor fördel är det faktum att dessa enheter kan vara online varhelst en signal är tillgänglig.

NovaGo kommer dock inte att vara den enda datorn i sitt slag. Med tiden planeras det också att gå med modeller från företag HP och Lenovo. HP till och med pekade på hans Envy x2vilket vi borde ser fram emot någon gång våren 2018.

Relaterade Artiklar

Back to top button