PUMP Audio In-Ear Earphones Review

PUMP Audio In-Ear Earphones Review

PUMP Àr en ljudtillverkare som har lyckats genom Kickstarter-kampanjer. Och med rÀtta. De hörlurar som produceras riktar sig till en bastung publik, sÄ de mÀnniskor som gillar EDM, House, Dubstep, Trap och de mÄnga andra genrer som plÄgar elektronisk musik. Vi fick ett par PUMP Audio-hörlurar, med titeln pÄ deras webbplats. De Àr smÄ hörlurar av öronknoppar som avger nÄgon form av ljudisolering.

Det första som slog mig var deras förpackning. PUMP har tydligt tÀnkt noggrant över hur de ska skildra hörlurarna. Förpackningen kÀnns förstklassig och öppnas som ett omslagssystem som avslöjar hörlurarna inuti. Det finns ocksÄ en bÀrpÄse och extra uppsÀttningar öronsnÀckor inklusive en minneskumtyp som passar för dem som gillar den tÀtare tÀtningen mellan knopp och örsnibben.

UppsÀttningen vi fick var en ljus neonorange, vilket verkar vara ljudföretagets tema. De Àr absoluta huvudvridare under dagen, men kan fungera som en reflekterande yta för bil- eller cykelstrÄlkastare nÀr de gÄr i mörkret. FÀrgen valdes antagligen inte för den hÀr typen av funktion, men ÀndÄ Àr det en snygg extra för er vandrare eller till och med cyklister dÀr ute.

Ljudkvaliteten var imponerande, men som sagt ovan, dessa riktar sig till basÀlskare, sÄ förvÀnta dig nÄgra dunkande slag som resonerar i dina luffar. Det betyder att mids och diskant Àr tvÀttade ut, men inte pÄ ett enormt dÄligt sÀtt. Jag Àr en rock head in heart, och dessa var min gÄ till hörlurar pÄ en nyligen helgdag och inte besviken. TÀtningen fungerar i viss utstrÀckning med ljudisolering, men kommer inte riktigt att minska bakgrundstrafiken. Jag föredrog minneskumspetsarna för den extra tÀtningen och en större bullerreducering utifrÄn.

HalvvÀgs ner till vÀnster hörlurskabel Àr en inbyggd fjÀrrkontroll som kan anvÀndas för handsfree-samtal nÀr den anvÀnds med en mobil enhet. Inget snyggt hÀr, men det Àr solid metalldesign som fungerar bra, och fortfarande Àr det ganska lÀtt i örat.

Sammantaget Àr PUMP Audio-hörlurarna lite dyra och kommer in pÄ £ 89,99, men erbjuder ett ganska solidt ljud samt en riktigt vÀlbyggd design. De Àr tillgÀngliga direkt frÄn PUMP-webbplatsen eftersom Kickstarter-kampanjen har avslutats för ett tag sedan nu, sÄ kolla in dem. De kommer bara i orange och svart just nu, men förhoppningsvis fÄr vi se nÄgra andra fÀrger snart.