Prenumerera pÄ Disney + för $ 3,92 per mÄnad med den hÀr affÀren

Prenumerera pÄ Disney + för $ 3,92 per mÄnad med den hÀr affÀren

Disney erbjuder en stor förbestÀllningsrabatt pÄ sin kommande Disney + streamingtjÀnst, men bara under en begrÀnsad tid.

Erbjudanden Bug

Du mÄste förbinda dig till tre Är, men den hÀr affÀren rakar 23 dollar den vanliga $ 69,99-avgiften som du normalt skulle betala för en Disney + Ärsprenumeration. Totalt betalar du 140,97 dollar för en treÄrig prenumeration istÀllet för 209,97 dollar. Att bryta ner det, du förföljer faktiskt bara över $ 46,99 per Är eller $ 3,92 per mÄnad för för Disney +, som startar den 12 november.

Naturligtvis hade ingen en chans att helt granska Disney + Àn. Men det kommer sÀkert att erbjuda seriös konkurrens till Netflix, som börjar pÄ $ 8,99 per mÄnad.

Disney + kommer att erbjuda prenumeranter tillgÄng till befintliga TV-program och filmer frÄn Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och mer. Företaget utvecklar ocksÄ nya fastigheter exklusivt för streamingtjÀnsten, inklusive en Star Wars-serie kallad och en live-action-remake.

D23 Webbplats SIgn up

Om du Àr intresserad av Disney + -rabatten finns det nÄgra försiktighetsÄtgÀrder:

Det gĂ€ller endast för amerikanska invĂ„nare fram till 2 september 2019 kl. 23.59 PT. Du mĂ„ste registrera dig för ett konto pĂ„ Disneys D23-webbplats med en giltig e-postadress. Leta efter det kostnadsfria generella medlemsregistreringsalternativet under erbjudandet “Gold Membership” och “Gold Family Membership” (se ovan). NĂ€r du har registrerat dig kommer en lĂ€nk till affĂ€ren att visas pĂ„ din D23-kontosida eller via e-post, men Disney sĂ€ger det kan ta upp till 36 timmar.

Efter treÄrsperioden förnyas din Disney + -prenumeration automatiskt till 69,99 USD per Är om du inte avbryter.

Inte sÀker pÄ att du vill förbinda dig till tre Är? Disney + kommer ocksÄ att finnas som en mÄnatlig prenumeration för 6,99 USD. Dessutom planerar företaget att kombinera den med ESPN + och den annonsstödda versionen av Hulu i ett enda paket för 12,99 USD per mÄnad. Mer information om detta förvÀntas senare pÄ Äret.