Praktiskt taget med OnePlus 7T: BÀttre Àn 7 Pro?

Praktiskt taget med OnePlus 7T: BÀttre Àn 7 Pro?

OnePlus rör sig snabbt. För snabbt, för vissa mĂ€nniskor. OnePlus 7 Pro kom ut för fyra mĂ„nader sedan, och OnePlus 7 Pro 5G kom precis ut förra mĂ„naden. Men OnePlus Ă€r redan tillbaka med OnePlus 7T – ersĂ€tter inte 7 Pro utan gör nĂ„gra av dess innovationer lite mer överkomliga.

“Vi tycker att det har varit en ganska bra tidsperiod [since the 7 Pro launch], “OnePlus CMO Kyle Kiang sa. 7 Pro var ett” ganska stort steg “för OnePlus in i riket med Ă€kta flaggskeppstelefoner, och nu ger 7T nĂ„gra av dessa innovationer till en mer prisvĂ€rd enhet.

Jag tillbringade lite tid med 7T före företagets lanseringsevenemang, och som vanligt har OnePlus luddat vattnet med sin senaste release. OnePlus 7T blir billigare Ă€n nuvarande 7 Pro – “under $ 600”, enligt Kiang, i motsats till det nuvarande 699 $ -priset för OnePlus 7 Pro pĂ„ T-Mobile. Men det Ă€r faktiskt mer avancerat Ă€n 7 Pro pĂ„ vissa sĂ€tt.

Jag har anvÀnt 7 Pro som min dagliga förare i nÄgra mÄnader nu. (Jag bytte frÄn en Samsung Galaxy S10e.) Jag Àlskar det. OnePlus fokus pÄ snabb, smidig programvara gör verkligen skillnad i den dagliga anvÀndningen. 90Hz-skÀrmen Àr hÀrligt vilsam pÄ ögonen. Fingeravtryckssensorn pÄ displayen har blivit bÀttre med tiden. Mitt huvudsakliga klagomÄl Àr att telefonen Àr lite större och tyngre Àn jag föredrar.

7t iphone.JPEG

OnePlus 7T passar bÀttre för mina hÀnder, eftersom den Àr lite smalare Àn 7 Pro, tack vare ett bildförhÄllande pÄ 20: 9 snarare Àn 19: 9. Det ser definitivt ut som en lÄng telefon; inte Sony lÄng, men högre Àn de flesta. Telefonens 6,55-tums AMOLED-skÀrm Àr fortfarande 90Hz, vilket Àr fantastiskt, Àven om det Àr 1080p istÀllet för 2K-upplösning.

PÄ baksidan har 7 Pro: s linjÀra tre-kameramodul ersatts av en stor skiva. Och kamerorna har blivit remixade: Det finns en Sony-huvudsensor pÄ 48 megapixel, tillsammans med en 12-megapixel 2x f / 2.2 zoom och en 16-megapixel, 117-graders bred kamera. Pro har en 8-megapixel, 3x, f / 2.4 zoom; de andra tvÄ kamerorna Àr desamma. 7T: s 16-megapixel framÄtvÀnda kamera dyker inte upp mekaniskt som 7 Pro, men den som inte Àr en galen hackare kommer inte nödvÀndigtvis att se detta som ett minus.

Tre kameravyer

Det finns en ny programvarukamerafunktion hÀr i ett makrolÀge för att ta extremt nÀrbilder. Vad det inte finns Àr dock nÄgot framsteg i berÀkningsbearbetning med svagt ljus. OnePlus Nightscape-lÀge Àr okej, men det saknar var Apple och Google Àr just nu.

Detta Ă€r den första telefonen jag har sett som kommer med Android 10 ur lĂ„dan, Ă€ven om du bör notera att Google Pixel 4 kommer att tillkĂ€nnages den 15 oktober, nĂ„gra dagar innan 7T trĂ€ffar hyllorna. Jag har Ă€nnu inte pratat om vilka mjukvaruförbĂ€ttringar som Ă€r Android 10-relaterade och vilka som Ă€r OnePlus ‘Oxygen skin.

Telefonen finns i tvÄ fÀrger, blÄtt och silver. Den blÄ Àr ganska fin. Det har dock fortfarande inte vattentÀtningscertifiering.

OnePlus 7T-makrolÀge

Ännu mer Pro?

OnePlus tenderar inte att segmentera sina enheter som andra tillverkare gör. Om en ny teknik Àr tillgÀnglig, kastar OnePlus den. Men det kan göra saker förvirrande, för pÄ vissa sÀtt Àr OnePlus 7T bÀttre Àn den dyrare 7 Pro.

7T har en 15 procent snabbare processor i Qualcomm Snapdragon 855+; 23 procent snabbare laddning med Warp Charge 30T; och en 27 procent ljusare skÀrm i solljus, sa OnePlus-taleskvinna Jane Nho. Det finns fortfarande ingen trÄdlös laddning, OnePlus Àr bara inte med pÄ det. Men telefonen laddas helt pÄ en timme nu.

OnePlus 7T-09

OnePlus 7T

Det hĂ„ller vad jag tycker Ă€r 7 Pro’s signaturfunktion, 90Hz-skĂ€rmen. Det Ă€r viktigare Ă€n skĂ€rmupplösning. Ärligt talat har Apple rĂ€tt nĂ€r det stĂ„r att det Ă€r svĂ„rt för de flesta att se mer Ă€n 326ppi, som LG hade rĂ€tt för lĂ€nge sedan nĂ€r det sa att telefoner som Ă€r bredare Ă€n 2,8 tum tenderar att skada mĂ€nniskors hĂ€nder. 7T-skĂ€rmen Ă€r 402ppi, sĂ„ det Ă€r bra. Dess bredd Ă€r 2,93 tum, vilket Ă€r brett, men Ă„tminstone Ă€r det smalare Ă€n 7 Pro: s 2,99 tum.

Djupare, speciellt, ser jag att den har 8 GB RAM, 128 GB lagringsutrymme, ett 3 800 mAh batteri och samma breda Cat 18 LTE-funktioner och band som OnePlus 7 Pro. Om T-Mobile och Sprint slÄs samman kommer telefonen att stödja alla Sprints nÀtverk, inklusive det Àldre CDMA-nÀtverket. Och det finns fortfarande inget hörlursuttag. TyvÀrr, folk, det har gÄtt för gott.

Efter att ha tillbringat lite tid med 7T kÀnner jag inte att jag tappar nÄgonting gentemot 7 Pro. Uppenbarligen kommer du inte att byta frÄn en annan 2019-telefon till den hÀr telefonen, men OnePlus har inte för avsikt att göra det. Företaget försöker utöka sin marknad bland personer med Àldre iPhones och Samsung-telefoner som vill uppgradera.

Inget hörlursuttag!

Ett potentiellt $ 599-pris Àr kritiskt hÀr, tror jag, för att expandera sin marknad utöver sitt kÀrnband av Android-fans mÄste OnePlus gÄ upp mot iPhones, och Apple har satt en standard med sitt nya $ 599-pris för iPhone XR. 7T möter XR pÄ mÄnga specifikationer och övertrÀffar det pÄ mÄnga (det trippelkamerasystemet, till exempel), men det Àr svÄrt att bekÀmpa Apples varumÀrkeskraft hÀr i USA.

Spöket av OnePlus 7, den lĂ€gre modellen som inte slĂ€pptes i USA, flyter lite bakom 7T. 7T kommer verkligen att ersĂ€tta de 7 pĂ„ vissa andra marknader, sa Kiang, men trender pĂ„ platser som Indien skiljer sig frĂ„n USA – Ă„terförsĂ€ljare Ă€r mer flexibla och telefongenerationer rev mycket snabbare nu.

OnePlus 7T kommer att finnas tillgĂ€nglig via OnePlus frĂ„n och med 28 september och sedan pĂ„ T-Mobile frĂ„n och med 18 oktober. Det kommer inte att finnas nĂ„gon 5G-modell, och den kommer inte att dyka upp pĂ„ Sprint eller nĂ„gon annan operatör, sa Kiang. Jag Ă€r ganska sĂ€ker pĂ„ att OnePlus för sin nĂ€sta 5G-modell vĂ€ntar pĂ„ Qualcomms integrerade 5G-system-pĂ„-chip, som kommer att visas i telefoner nĂ€sta vĂ„r – precis i tid för OnePlus 8!

Vi arbetar med vÄr recension av OnePlus 7T nu, sÄ kom tillbaka snart.