Praktiskt med Canon EOS-1D X Mark III

Tyvärr hoppades jag på en mördare djurlivsrigg (för stillbilder) med mer räckvidd eller beskärningsförmåga än Mark II. Vi fick verkligen stora förbättringar i fokuseringsförmåga och FPS (behövde uppgraderingar från Mark II) men såg ingen förbättring i MP. Jag kommer att vara intresserad av att höra hur denna rigg hanterar förlängare (1.4 och 2x) eftersom det skulle vara det troliga sättet att jag skulle behöva utöka mig parlamentsledamöter. Jag äger redan 600 mm f4L II och 1.4 och 2.0 förlängare. Jag får inte bra resultat idag från dessa förlängare på 5DSR (ingen större överraskning) och gick aldrig med 7D MII eftersom det fanns för många klagomål om systemet. Om detta system visar bra förbättringar i dessa områden för BIF och djurporträtt (ögonfokus) kan jag fortfarande få det.

För närvarande på staketet.

Relaterade Artiklar

Back to top button