Pornhub Àr nu tillgÀngligt som en Tor-webbplats för att skydda anvÀndarnas integritet

Pornhub Àr nu tillgÀngligt som en Tor-webbplats för att skydda anvÀndarnas integritet

Vill du hÄlla dina aktiviteter online för vuxna privata? Tja, goda nyheter: Pornhub finns nu tillgÀngligt pÄ den mörka webben.

Pornhub har skapat en Tor-spegelsida, som Àr tillgÀnglig pÄ. Att besöka lÀnken krÀver Tor-webblÀsaren, vilket kan hjÀlpa till att anonymisera din webbtrafik och förhindra internetleverantörer och statliga snoppar frÄn att spÄra dina aktiviteter.

Pornhub sĂ€ger att det skapade Tor-webbplatsen för att skydda porrvisningsvanor hos HBT-anvĂ€ndare, vars sexuella preferenser kan kriminaliseras i vissa lĂ€nder. “Eftersom illvilliga hackare och kompromisser med övervakningspraxis blir allt mer oroande, Ă€r det viktigt att vi sĂ€tter upp interna skyddsĂ„tgĂ€rder för att anonymisera onlineaktiviteten och kommunikationen för vĂ„ra anvĂ€ndare,” sa Pornhub VP Corey Price i ett uttalande.

En Tor-spegel kan ocksÄ fungera som ett alternativ om en regering har valt att blockera den huvudsakliga webbplatsen för Pornhub. Det Àr dÀrför andra företag, inklusive Facebook, The New York Times och BBC, har lanserat sina egna Tor-speglar genom Ären.

För att anonymisera dina aktiviteter tar Tor-webblÀsaren din anslutning via ett nÀtverk av frivilligt drivna servrar över hela vÀrlden. PÄ nackdelen kan surfing pÄ Tor vara lÄngsam eftersom din trafik reser över de olika nÀtverksnoderna. SÄ det rekommenderas inte för otÄliga.

För att skydda anvÀndarnas integritet har Tor-spegeln ocksÄ inaktiverat vissa funktioner, inklusive möjligheten att logga in som en registrerad anvÀndare och uppladdning av video.

Ett alternativ till Tor Àr att anvÀnda en betald VPN-tjÀnst, vilket ocksÄ kan förhindra Internetleverantörer frÄn att övervaka vilka webbplatser du besöker. Det kan göra detta genom att skapa en krypterad internetanslutning med en server som drivs av VPN-leverantören. Tillbaka 2018 hoppade Pornhub pÄ vagnen genom att introducera sin egen produkt, VPNhub.