Plintron samarbetar med BSNL för VNO-tjänster i Indien

Plintron, BSNL, virtuella nättjänster, MVNO, BSNL och Plintron, MTNL, Airtel, telekomtjänster, mobil fast telefon, Internet, Teknik, Tech News, Indian Express Genom denna anslutning kan alla virtuella nätoperatörer använda Plintrons teknologi för att tillhandahålla telekomtjänster med BSNL-nätverk.

Singapore baserade Plintron sade att det har empanelled av BSNL för att underlätta virtuella nättjänster på plattformen för det statliga telekomföretaget. ”Plintron idag empanelerade sig med BSNL och har blivit den första Virtual Network Enabler (VNE) för att möjliggöra lanseringen av Virtual Network Operators i Indien,” sa Plintron i ett uttalande.

Genom denna anslutning kan alla virtuella nätoperatörer använda Plintrons teknologi för att tillhandahålla telekomtjänster med BSNL-nätverk. De virtuella nätoperatörerna kan tillhandahålla telekomtjänster som mobil fasta nät, Internet, men endast som återförsäljare för fullfjädrade teleoperatörer som BSNL, MTNL och Airtel etc.

”Plintron med denna sammanslutning kommer att erbjuda tjänster till VNO-licensinnehavare i Indien. Tjänsterna kommer att inkludera anslutning via BSNLs nätverk, Plintrons MVNE-plattform och en mängd andra tjänster, ”säger uttalandet.

”Plintron kommer att möjliggöra mobil- / telekomprodukter, inklusive molntelefoni, sakernas internet och radiotäckning och även skräddarsydda mobiltjänster för företag och Indien på landsbygden. Tillsammans kommer Plintron och BSNL att ge ett försprång till alla blivande VNO i Indien, ”sade grundare och styrelseordförande för Plintron Group Mohan Kumar Sundaram.

Före inträdet i Indien har Plintron aktiverat mer än 80 miljoner abonnenter globalt och har kopplat samman med 30 teleoperatörer i 23 länder över alla de sex kontinenterna, säger uttalandet.

Relaterade Artiklar

Back to top button