PlayStation 5 lanseras den 12 november för $ 499, Digital Edition kostar $ 399

PlayStation 5 lanseras den 12 november för $ 499, Digital Edition kostar $ 399

Sony avslöjade Àntligen i dag priser för PlayStation 5, som kommer att kosta $ 499 för standardutgÄvan och $ 399 för den skivlösa digitala modellen.

Konsolen sĂ€ljs pĂ„ sju marknader – inklusive USA, Kanada och Australien – den 12 november. Resten av vĂ€rlden kommer att fĂ„ den den 19 november. FörbestĂ€llningar börjar “redan i morgon hos utvalda Ă„terförsĂ€ljare, sĂ„ kontakta din lokala Ă„terförsĂ€ljare, sa Sony idag. []

PÄ 499 $ ligger PS5 i samma prisklass som Xbox Series X, som kommer den 10 november. Den digitala modellen 399 $ Àr dock 100 $ mer Àn den skivfria Xbox Series S.

Lanseringsdatum.
(Kredit: Sony)

Sony gjorde sina tillkĂ€nnagivanden under onsdagens speciella PS5-showcase, som debuterade mer bilder för spel pĂ„ konsolen. Det inkluderar ett nytt God of War-spel för PS5, som Ă€r planerat att anlĂ€nda 2021. Det retade ocksĂ„ Final Fantasy XVI, som faktureras som en “PlayStation Console” exklusiv, Ă€ven om det ocksĂ„ kommer att göras tillgĂ€ngligt pĂ„ PC.


Tillbehör

Vi har ocksÄ nÄgra detaljer om prissÀttning av tillbehör:

DualSense Wireless Controller (fristĂ„ende) – $ 69,99

PULSE 3D trĂ„dlöst headset med 3D-ljudstöd och dubbla brusreducerande mikrofoner – $ 99,99

HD-kamera med dubbla 1080p-objektiv för spelare att sĂ€nda sig sjĂ€lva – $ 59,99

Media Remote för att navigera i filmer och streamingtjĂ€nster – $ 29,99

DualSense laddningsstation, som laddar tvĂ„ DualSense trĂ„dlösa styrenheter – $ 29,99


Starta dagstitlar

Följande SIE-titlar (Sony Interactive Entertainment) förvÀntas pÄ lanseringsdagen:

(Japan Studio) – förinstallerat pĂ„ PS5

(Bluepoint Games / Japan Studio) – $ 69,99

(Lucid Games / XDEV) – $ 69,99

(Insomniac Games) – $ 49,99 /

(Insomniac Games) – $ 69,99

(Sumo Digital / XDEV) – $ 59,99


Gameplay retar

Spider-Man: Miles Morales

Sony visade oss nÄgra spelfilmer som visar Miles Morales slÄss mot fiender och rÀdda civila pÄ en kollapsande bro i New York. Spelet anlÀnder till PS5 denna högsÀsong.


Residential Evil Village

En ny trailer visades utgöra mer av historien och den lÀskiga vÀrlden runt det senaste inlÀgget i hit-skrÀck-spelserien. Det kommer 2021.


Hogwarts Legacy

Du kommer att kunna uppleva Harry Potter-universum i det hÀr spelet, som ocksÄ kommer nÀsta Är. Spelet i sig Àr pÄ slutet av 1800-talet och lÄter dig skapa din egen karaktÀr för att ha Àventyr pÄ den berömda fiktiva trollkolan.


Demons sjÀlar

Vi fick omfattande spelfilmer för Demons Soul-remake, som ocksÄ kommer som en PS5-lanseringstitel, men med renoverad grafik. Titta pÄ hur karaktÀren slÄr fienden efter fienden i en medeltida fantasimiljö bara för att möta en kolossal chef.