Pixel 4-läckage föreslår Soli Touchless Interactions

Flaggskeppssmartphones måste skilja sig från konkurrenterna, och om man ska tro den senaste läckan är Google inställd på att göra just det genom att inkludera ett nytt beröringsfritt gränssnitt till Pixel 4.

Som 9To5Google rapporterar kommer den senaste läckan via Twitter-kontot Ice-universum, som publicerade två bilder av vad som tros vara Pixel 4 skärmskydd. Du kan se dem nedan:

Den ovala öppningen av Pixel 4-seriens frontpanel innebär att Google Pixel 4-serien blir banbrytande och ny och värt att se fram emot. pic.twitter.com/9Pg9bGcWrs

– Isuniversum (@UniverseIce) 20 juli 2019

Om du hatar nothces ser Pixel 4 redan bra ut eftersom den har så många utskärningar för sensorer att ett hack inte skulle vara tillräckligt stort. Den stora utskärningen till höger om ramen är dock ny och inte beaktad när det gäller vad vi är vana vid att se. Det finns utskärningar för två kameror och en högtalare, så det kan inte vara för dem.

Utskärningens storlek antyder att det kan vara för ett Project Soli-chip, vilket omedelbart gör Pixel 4 till den mest intressanta nya smarttelefonen från 2019. Soli är Googles beröringsfria interaktionsprojekt, vilket möjliggör kontroll utöver skärmen helt enkelt genom att utföra invecklade gester med handen och fingrar.

Google visade först upp Project Soli 2015 när det visade vad Soli tillät dig att göra. Den använder radiofrekvensspektrumet för att spåra mikrorörelser i handen och sedan använda det för interaktion. I Pixel 4 skulle det betyda att du aldrig behöver röra telefonens skärm för att interagera med den. Kombinera beröringsfri interaktion och röststyrning med Google Assistant och du har något helt unikt.

Förra månaden svarade Google på en Pixel 4-läcka genom att dela en bild av telefonen. Kanske får vi en annan nu som bekräftar vad den extra utskärningen är för? Om vi ​​inte gör det, är det en lång väntan tills telefonen förväntas släppas i oktober.

Relaterade Artiklar

Back to top button