Pixel 4-lÀckage föreslÄr Soli Touchless Interactions

Pixel 4-lÀckage föreslÄr Soli Touchless Interactions

Flaggskeppssmartphones mÄste skilja sig frÄn konkurrenterna, och om man ska tro den senaste lÀckan Àr Google instÀlld pÄ att göra just det genom att inkludera ett nytt beröringsfritt grÀnssnitt till Pixel 4.

Som 9To5Google rapporterar kommer den senaste lÀckan via Twitter-kontot Ice-universum, som publicerade tvÄ bilder av vad som tros vara Pixel 4 skÀrmskydd. Du kan se dem nedan:

Den ovala öppningen av Pixel 4-seriens frontpanel innebÀr att Google Pixel 4-serien blir banbrytande och ny och vÀrt att se fram emot. pic.twitter.com/9Pg9bGcWrs

– Isuniversum (@UniverseIce) 20 juli 2019

Om du hatar nothces ser Pixel 4 redan bra ut eftersom den har sÄ mÄnga utskÀrningar för sensorer att ett hack inte skulle vara tillrÀckligt stort. Den stora utskÀrningen till höger om ramen Àr dock ny och inte beaktad nÀr det gÀller vad vi Àr vana vid att se. Det finns utskÀrningar för tvÄ kameror och en högtalare, sÄ det kan inte vara för dem.

UtskÀrningens storlek antyder att det kan vara för ett Project Soli-chip, vilket omedelbart gör Pixel 4 till den mest intressanta nya smarttelefonen frÄn 2019. Soli Àr Googles beröringsfria interaktionsprojekt, vilket möjliggör kontroll utöver skÀrmen helt enkelt genom att utföra invecklade gester med handen och fingrar.

Google visade först upp Project Soli 2015 nÀr det visade vad Soli tillÀt dig att göra. Den anvÀnder radiofrekvensspektrumet för att spÄra mikrorörelser i handen och sedan anvÀnda det för interaktion. I Pixel 4 skulle det betyda att du aldrig behöver röra telefonens skÀrm för att interagera med den. Kombinera beröringsfri interaktion och röststyrning med Google Assistant och du har nÄgot helt unikt.

Förra mĂ„naden svarade Google pĂ„ en Pixel 4-lĂ€cka genom att dela en bild av telefonen. Kanske fĂ„r vi en annan nu som bekrĂ€ftar vad den extra utskĂ€rningen Ă€r för? Om vi ​​inte gör det, Ă€r det en lĂ„ng vĂ€ntan tills telefonen förvĂ€ntas slĂ€ppas i oktober.