Pineapple Foundation: Filantrop anvÀnder sina köpta Bitcoins i rÀtt tid för ett gott ÀndamÄl

Pineapple Foundation: Filantrop anvÀnder sina köpta Bitcoins i rÀtt tid för ett gott ÀndamÄl

Den anonyma filantropen kommer att investera stora pengar för att stödja vÀlgörenhetsorganisationer. Investeringen sÀgs uppgÄ till 85 miljoner dollar.

Nyheter översvÀmmade Internet om hur kryptovalutan Bitcoin hade blivit riktigt sÀllsynt. Idén om rikedom och lyx dök upp för allas ögon, och de som investerade i valutan tidigare kom med enorma summor pengar. Men de flesta försöker bara bli rika pÄ bitcoins, varför detta fall Àr exceptionellt.

Varför skulle nÄgon dela ut sin rikedom?

“Bitcoin har förĂ€ndrat mitt liv och jag har mycket mer pengar Ă€n jag nĂ„gonsin kunde spendera. Mina mĂ„l och motivationer i mitt liv har inget att göra med att Ă€ga flera miljoner eller vara extremt rika pĂ„ det. “ hĂ€vdar den anonyma vĂ€lgöraren. “Det Ă€r dĂ€rför jag gör nĂ„got annat och donerar de flesta av mina bitcoins till vĂ€lgörenhetsorganisationer.”

Pineapple Foundation Àr arbetet för den okÀnda mannen som försöker investera i olika vÀlgörenhetsorganisationer runt om i vÀrlden. Hittills har fonden tillhandahÄllit cirka 163 bitcoins till Watsi, en start som vill skapa samhÀllssamlingar för hÀlso- och sjukvÄrd, en bitcoinbaserad filantropisk vÀlgörenhet, BitGive och en ideell processorganisation. För att ge dig en uppfattning Àr detta en investering pÄ 3,5 miljoner dollar eller 2,96 miljoner euro.

Cirka 84 miljoner dollar ÄterstÄr. Vart Àr de pÄ vÀg?

Pineapple Foundation kommer att dela ut de ÄterstÄende pengarna till vÀlgörenhetsorganisationer runt om i vÀrlden. De mÄste dock uppfylla vissa kriterier. Stiftelsen accepterar för nÀrvarande ansökningar. En anonym givare av ett sÄ stort pengarpaket förtjÀnar verkligen beundran av enorma proportioner. Han Àr verkligen en viktig person och samtidigt en mystisk hjÀlte.