Philips lägger till exponerade glödlampor, smart kontakt till Hue Ecosystem

BERLIN – Philips är inte främmande för smarta hemapparater, Philips utökar sitt Hue-sortiment i år till att inkludera en smart kontakt utöver nya belysningsalternativ.

Företaget kommer snart att erbjuda glödlampor i Edison-stil, en enkel strömbrytare för att styra dina lampor utan telefon och några moderniserade klassiker. På IFA fick vi en chans att se lamporna (ordlista avsedd) och kan gå igenom var och en av de nya produkterna.

Dekorativa glödlampor

En första för Philips har företaget lagt glödlampor till sin smarta belysningsfamilj. Medan vanliga Edison-glödlampor lägger till en fin rustik touch i ditt hem, tenderar de att bli lite för ljusa. Med Bluetooth-anslutning kan du använda telefonen för att styra ljusstyrkan på Philips glödlampor så att de är helt rätt. Naturligtvis kan du också använda din telefon för att slå på eller av dem och ansluta dem till en Hue Bridge för ytterligare smart hemkontroll.

Glödlamporna finns i tre olika stilar, inklusive den traditionella A19-glödlampformen för 24,99 dollar, ST19-röret för 27,99 dollar och G25-världen för 32,99 dollar. Du kan hänga upp glödlamporna från taket, fästa dem på väggen eller placera dem i en lampa. Alla tre modellerna kommer att finnas tillgängliga i oktober.

Förnyade lampor med Bluetooth

Philips Hue-lampor

Medan de ursprungliga Philips Hue-lamporna endast ansluter via Wi-Fi och kräver den ovan nämnda Hue Bridge, lägger företaget till Bluetooth-anslutning till sina senaste modeller för alla som inte vill ha (eller behöver) ett nav.

Förutom Bluetooth är de nya Hue White och Color Ambiance GU10 spotlights mindre än sina föregångare, de har rikare färger och har ökad ljusstyrka (från 250 till 400 lumen). Philips lägger också till Bluetooth i sina E12-ljuslampor för ljuskronor och takfläktar.

Alla tre glödlampor kommer att finnas tillgängliga i september. Hue White och Color Ambiance GU10 spotlights kommer att kosta $ 54,99 vardera eller $ 99,98 för en tvåpack. E12-ljuslamporna kostar 32,99 dollar för en tvåpack.

En ny nyans

Philips Hue Go Light

Vi gillade den ursprungliga Hue Go, så vi är glada över den nya och förbättrade modellen, som blir mycket ljusare (520 lumen jämfört med originalets 300). Batteriets livslängd har också förbättrats – medan den ursprungliga modellen bara tar ungefär två till tre timmar, kan den nya Hue Go förbli tänd upp till 18 timmar. Vi ser fram emot att kolla in den när den lanseras i november för 79,99 dollar.

Nyans Smart-knapp

Philips Hue Smart Button med bakplatta och magnetiskt minifäste

Tillgänglig i oktober gör den smarta knappen $ 19,99 det enkelt att interagera med dina Hue-lampor utan telefon. Ett enda tryck styr alla anslutna lampor medan du håller ned knappen antingen lyser eller dämpar dem.

När du är ansluten till en Hue Bridge kan du också konfigurera Smart-knappen för att styra ljusstyrkan beroende på tid på dagen. På morgonen kan till exempel ett tryck göra det möjligt för glödlampor att ljusna gradvis, medan det på natten kan aktiveras för att ställa in varmare, mörkare toner. Det liknar den åldrande Hue Tap Switch, men ännu enklare.

Hue Smart Plug

Philips Hue Smart Plug

Philips Hue Smart Plug är inte begränsad till glödlampor och låter dig ansluta till alla hushållselektroniker. Anslut bara vad du vill kontrollera (upp till 18 watt) och du kan använda Philips Hue-appen på din telefon för att slå på och stänga av den var du än är. Den kommer att finnas tillgänglig i oktober för 39,99 USD.

Relaterade Artiklar

Back to top button