Philips lÀgger till exponerade glödlampor, smart kontakt till Hue Ecosystem

Philips lÀgger till exponerade glödlampor, smart kontakt till Hue Ecosystem

BERLIN – Philips Ă€r inte frĂ€mmande för smarta hemapparater, Philips utökar sitt Hue-sortiment i Ă„r till att inkludera en smart kontakt utöver nya belysningsalternativ.

Företaget kommer snart att erbjuda glödlampor i Edison-stil, en enkel strömbrytare för att styra dina lampor utan telefon och nÄgra moderniserade klassiker. PÄ IFA fick vi en chans att se lamporna (ordlista avsedd) och kan gÄ igenom var och en av de nya produkterna.

Dekorativa glödlampor

En första för Philips har företaget lagt glödlampor till sin smarta belysningsfamilj. Medan vanliga Edison-glödlampor lÀgger till en fin rustik touch i ditt hem, tenderar de att bli lite för ljusa. Med Bluetooth-anslutning kan du anvÀnda telefonen för att styra ljusstyrkan pÄ Philips glödlampor sÄ att de Àr helt rÀtt. Naturligtvis kan du ocksÄ anvÀnda din telefon för att slÄ pÄ eller av dem och ansluta dem till en Hue Bridge för ytterligare smart hemkontroll.

Glödlamporna finns i tre olika stilar, inklusive den traditionella A19-glödlampformen för 24,99 dollar, ST19-röret för 27,99 dollar och G25-vÀrlden för 32,99 dollar. Du kan hÀnga upp glödlamporna frÄn taket, fÀsta dem pÄ vÀggen eller placera dem i en lampa. Alla tre modellerna kommer att finnas tillgÀngliga i oktober.

Förnyade lampor med Bluetooth

Philips Hue-lampor

Medan de ursprungliga Philips Hue-lamporna endast ansluter via Wi-Fi och krÀver den ovan nÀmnda Hue Bridge, lÀgger företaget till Bluetooth-anslutning till sina senaste modeller för alla som inte vill ha (eller behöver) ett nav.

Förutom Bluetooth Àr de nya Hue White och Color Ambiance GU10 spotlights mindre Àn sina föregÄngare, de har rikare fÀrger och har ökad ljusstyrka (frÄn 250 till 400 lumen). Philips lÀgger ocksÄ till Bluetooth i sina E12-ljuslampor för ljuskronor och takflÀktar.

Alla tre glödlampor kommer att finnas tillgÀngliga i september. Hue White och Color Ambiance GU10 spotlights kommer att kosta $ 54,99 vardera eller $ 99,98 för en tvÄpack. E12-ljuslamporna kostar 32,99 dollar för en tvÄpack.

En ny nyans

Philips Hue Go Light

Vi gillade den ursprungliga Hue Go, sĂ„ vi Ă€r glada över den nya och förbĂ€ttrade modellen, som blir mycket ljusare (520 lumen jĂ€mfört med originalets 300). Batteriets livslĂ€ngd har ocksĂ„ förbĂ€ttrats – medan den ursprungliga modellen bara tar ungefĂ€r tvĂ„ till tre timmar, kan den nya Hue Go förbli tĂ€nd upp till 18 timmar. Vi ser fram emot att kolla in den nĂ€r den lanseras i november för 79,99 dollar.

Nyans Smart-knapp

Philips Hue Smart Button med bakplatta och magnetiskt minifÀste

TillgÀnglig i oktober gör den smarta knappen $ 19,99 det enkelt att interagera med dina Hue-lampor utan telefon. Ett enda tryck styr alla anslutna lampor medan du hÄller ned knappen antingen lyser eller dÀmpar dem.

NÀr du Àr ansluten till en Hue Bridge kan du ocksÄ konfigurera Smart-knappen för att styra ljusstyrkan beroende pÄ tid pÄ dagen. PÄ morgonen kan till exempel ett tryck göra det möjligt för glödlampor att ljusna gradvis, medan det pÄ natten kan aktiveras för att stÀlla in varmare, mörkare toner. Det liknar den Äldrande Hue Tap Switch, men Ànnu enklare.

Hue Smart Plug

Philips Hue Smart Plug

Philips Hue Smart Plug Àr inte begrÀnsad till glödlampor och lÄter dig ansluta till alla hushÄllselektroniker. Anslut bara vad du vill kontrollera (upp till 18 watt) och du kan anvÀnda Philips Hue-appen pÄ din telefon för att slÄ pÄ och stÀnga av den var du Àn Àr. Den kommer att finnas tillgÀnglig i oktober för 39,99 USD.