Phil Spencer säger att Microsoft kommer att släppa fler Xbox-konsoler

I nyheter som inte borde komma som en överraskning för någon är Xbox Series X och Xbox Series S inte de två sista spelkonsolerna som Microsoft kommer att lansera.

Som Videogamer rapporterar gav Xbox-chefen Phil Spencer nyligen en intervju till Yahoo Finance under vilken han blev tillfrågad om vi kommer att se en ny generation konsolhårdvara efter den här. Spencer svarade och sa: “När det gäller framtida hårdvara, tror jag absolut att vi kommer att se mer konsolhårdvara på vägen. Precis som i video, precis som i musik, är det inte så att streaming har avskärat enhetsinnovation. Jag tror vi kommer att fortsätta se det, och det är absolut vad vi planerar för. “

Frågan uppstod på grund av Microsofts förändring av denna generation för att omfamna spelströmning med Project xCloud och fokusera på prenumerationsspel med Xbox Game Pass. Ingen av dessa tjänster behöver verkligen Xbox-maskinvara för att fungera, men att ha Xbox där för att erbjuda alla de senaste teknikerna, inklusive HDR, 4K-bilder, ray-tracing och att trycka på mycket snabb lagringsteknik, hjälper verkligen. Nu vet vi säkert att det kommer att finnas minst ytterligare en generation Xbox-hårdvara efter den här.

Som med den senaste generationen Xbox-hårdvara skulle jag bli mycket förvånad om vi inte såg fler Xbox-konsoler som lanserade den kommande generationen, än mindre nästa-nästa-generationen. Kom ihåg att vi precis har gått igenom en Xbox One, Xbox One S, Xbox One X och Xbox One SAD. Xbox Series X och Series S kommer sannolikt att få sällskap av andra seriekonsoler under de kommande åren som ett sätt att utöka generationen. Din gissning är lika bra som min om vilka bokstäver de kommer att använda. För närvarande kan vi se fram emot de nya Xbox-konsolerna som anländer den 10 november, tillsammans med de två varianterna av PS5 två dagar senare.

Relaterade Artiklar

Back to top button